Son olarak Ortahisar, Akçaabat, Maçka ve Arsin İYİ Parti teşkilatları ile buluşan Milletvekili Hüseyin Örs, ziyaretlerini şöyle değerlendirdi: 

TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR 

“Seçim kararının alınması sonrası Trabzon’da 18 ilçemizde teşkilatlarımız ve üyelerimizle bir araya geldik. Adaylık süreci, seçim öncesi yol haritamız ve yapacağımız çalışmalar üzerinde verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Sahada vatandaşlarımızın yoğun teveccühünün yanında, şehrin doğusundan batısına bütün ilçelerimizde teşkilatlarımızın seçime hazır olduğuna ve heyecanına şahit olduk. Vatandaşlarımızın teveccühü, teşkilatlarımızın heyecanı ve çalışma şevki başarının ve İYİ Parti iktidarının müjdecisidir. Ben de 28. Dönemde iktidar milletvekilliğine talibim.

SANDIKLA GELDİLER, SANDIKLA GİDECEKLER! 

Son dönemde İYİ Parti’nin yükselişi ortada. Çeşitli algılarla, siyasi oyunlarla ve ısmarlama anketlerle bu yükselişi engellemek isteyenler var. Biz bu filmi daha önce izledik. Bu hususta antrenmanlıyız. Oyunlara gelmeyeceğiz. 

KORKU DUVARLARI YIKILDI! 

Her şey ortada. Korku duvarları artık yıkıldı. Millet ve memleket için siyasi mensubiyetlerini bir kenara koyan vatandaşlarımız kararını verdi. Bugün milletin kararını görmeyen ve tercihine saygı duymayan iktidar 14 Mayıs’ta gidecek. Sandıkla geldiler, sandıkla gidecekler. Baskılar ve tehditler buna engel olamayacak. 


CESURLAR HAREKETİYİZ! 

İYİ Parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde bir cesurlar hareketidir. İYİ Parti, zorlukları aşma hareketidir. Partimizin kuruluşundan bugüne geçen süreçte partimize yapılanlar ve aştığımız engeller ortada. Tüm yasaklamalar, baskılara ve iftiralara rağmen; sürekli büyüyen ve oyunu arttıran bir partiyiz. 14 Mayıs günü, ülkeyi yoksulluğa, yolsuzluğa ve yasaklara mahkûm edenler değil, millet yolundan ayrılmayan, milletin derdi ile dertlenenler kazanacak. 

BİRLİKTE KAZANACAĞIZ! 

Ülkeyi düştüğü bu darboğazdan biz çıkaracağız. Aziz Milletimizin hak ettiği geleceği biz kuracağız. Yetkiyi aldığımız günün ertesi, bir gün bile kaybetmeden, milletimizin dertlerini biz çözeceğiz. Çok çalışacağız, birlikte kazanacağız. İYİ Parti kazanacak, millet kazanacak. Liyakatli kadrolarımız ve projelerimizle birlikte biz hazırız. 15 Mayıs sabahı millet yeniden iktidar olacak.”