SÜRMENE SAHİL CAMİ DUALAR EŞLİĞİNDE TÖRENLE AÇILDI 

Haber . Ömer Altıntaş www.trabzonsurmene.com 

Trabzon Sürmene Sahil Cami Dualar eşliğinde Törenle Cuma Namazı Öncesi Trabzon Ak Parti Millet Vekilleri Süleyman Soylu,Ayşe Sual Köseoğlu,Muhammet Balta,Adnan Günnar , Ak Parti Millet Vekili Adayları Salih Cora Nihat Tosun ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasna Tahsin Usta ,Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet BerberSürmene Kaymakamı Şevket Atlı,ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Müftüsü Keramettin Demir,Sürmene Müftüsü Abdil Celil Öz,Belediye Meclis Üyeleri,Mahalle Muhtarları Yurt İçinden gelen Misafirler Hayır Yapan Vatandaşlar ve Sürmene Halkının katılımı ile İbadete açıldı. 

SÜRMENE MÜFTÜSÜ ABDİL CELİL ÖZ ;
Sürmene Sahil Cami Açılışında bir konuşma yapan Sürmene Müftüsü Abdil Celil Öz geçmişten günümüze Sürmene Müftülüğü yapıp hizmet eden Müftüleri anarak onlara dualar etti.

SÜRMENE KAYMAKAMI ŞEVKET ATLI

Sürmene için gerekli bir İbadethane idi yapanlardan yaptıranlardan Allah razı olsun inşallah hayır yapmaya yaptırmaya devam ederler dedi.

SÜRMENE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ ÜSTÜN ; 

Sürmene Halkı Hayır yapmaya gönüllüdür bu okul yaparkende Cami ve İbadethane yaparkende Allah Razı olsun Hayrat yapanlardan Allah razı olsun bu İbadethaneyi düşünüpte burada yapmaya yaptırmaya vesile olanlardan dedi.

MİLLET VEKİLLERİ ADINA AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TRABZON MİLLET VEKİLİ SÜLEYMAN SOYLU;

Biz Çocuktuk daha Babam böyle Cami ve Medrese yapmak için uğraşlar verirdi Hayrat için camilere Mermer İhtiyacı için Mermercilere giderdik mermercilerde hep Sürmeneli olurlardı Allah razı olsun hem bedava hayrat yapardılar hemde en güzellerini camiye gönderirlerdi hepsinden hayrat yapanlardan Allah razı olsun Sürmene Halkı Hayır hasenat yapmayı sever Onlara teşekkür ediyorum Allah razı olsun diyorum dedi. Süleyman Soylu Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'e ,Sürmene Eski Belediye başkanına ve Sürmene Kaymakamına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

SÜRMENE SAHİL CAMİNİN MAHYALARI SÜLEYMAN SOYLU TARAFINDAN ÜSTLENDİ