KORAY AYDIN ; ŞOFÖR ESNAFI UCUZ MAZOT ALACAK ARAÇ DEĞİŞTİRİRKEN ÖTV ÖDEMEYECEK 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmalarını Yomra Kaşüstü'nde devam ettirdi. Kaşüstü'nde MHP Trabzon İl ve Yomra ilçe yöneticileriyle esnaf ziyaretlerinde bulunan Aydın, MHP'nin esnafa dönük vaatlerine değindi.

AYDIN ;
MHP olarak esnaf ve sanatkara destek olacaklarını aktaran MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "MHP gelecek, esnafımız gülecektir dedi. MHP iktidarında yeni işyeri açan esnaf ve sanatkara 5 yıl süreyle vergi kolaylığı getirilecek, vergilendirmede asgari geçim indirimi uygulanacak, emekli olan esnafımızdan sigorta destek pirimi kesilmeyecektir. Ayrıca esnaf ve sanatkarımızın geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı da getireceğiz. Zor durumda olan esnafımızın borç ve yüksek faiz sarmalından kurtarılması için Borç Sarmalından Çıkış Projesi uygulayacağız" dedi.

Kaşüstü ziyareti sırasında uğradığı bir kazan fabrikasında çalışanlara dönük vaatlerini de anlatan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "MHP gelecek asgari ücretli bayram edecektir. Asgari ücret net 1400 liraya yükseltilecektir. Ayrıca bütün çalışanların asgari kadar olan gelirleri vergi dışı bırakılacaktır. Bu da çalışanlarımızın maaşında önemli bir artış yapacaktır" şeklinde konuştu.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın MHP'nin seçi beyannamesinde şoför esnafına yönelik olarak da önemli vaatlerde bulunduklarını belirterek, şoför esnafının yenilemek için alacağı ticari araçtan vergi alınmayacağını, taksi, dolmuş, otobüs ve kamyon şoförlerine yıpranma payı verileceğini, şoförlerin belgelendirme ve takograf takılması konusundaki sorunlarının da çözüme kavuşturacaklarını söyledi.