PEKŞEN BUNLAR TRABZON DÜŞMANI


CHP Trabzon İl teşkilatı, milletvekili adayları ve partililer 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını düzenledikleri organizasyon ile coşkuyla kutladılar. Kutlamaya CHP Genel Başkanı Yardımcısı Yakup Akkaya'da katıldı. Cumhuriyet Caddesi'nde toplanan yaklaşık bin kişi araçlara binerek Atatürk Alanı'na kadar konvoy halinde ilerlediler. Daha sonra Atatürk alanında toplanan grup horan oynayarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çoşkusunu yaşadılar. Atatürk alanında yapılan kutlamanın ardından araçlarla şehir turu atıldı. 
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolaysıyla CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya kısa bir konuşma yaptı. Akkaya, bütün engellemelere, yasaklara rağmen CHP olarak 19 Mayıs'ı kutladıklarını belirterek, "19 Mayıs özgürlüğün adıdır. 19 Mayıs gençliğe verilmiş bir meşaledir. 19 Mayıs sönmez bir ateşdir. Büyük önder kendisine doğum gününü sorunlara 19 Mayıs olsun demişti. Bugün 19 Mayıs günü demokrasi ve özgürlüğün doğum gününü kutluyoruz. Geride bıraktığımız 13 yıl içerisinde malum zihniyetin tüm baskısına ve toplumu ayrıştırmasına rağmen, değerlerimizi yok etmeye çalışmasına rağmen, hukuku ayaklar altına almasına rağmen bizler devletimizin bütün değerlerini korumaya hazırız. Yaşanacak bir Türkiye'ye 19 gün kaldı. 8 Haziran'da CHP iktidarında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığında buluşacağız “dedi.

PEKŞEN, "TÜRKİYE'Yİ TRABZON'DAN YİNEDEN KIRMIZI-BEYAZ'A BOYUYACAĞIZ"

  Türkiye'nin yeniden kırmızı-beyaza boyanması Trabzon'dan başlayacağını belirten Trabzon CHP milletveki adayı Avukat Haluk Pekşen, " Türkiye'nin kaderini değiştirmeye Trabzon'dan başlayacağız. Ben sizlerin gözlerinde geleceğin kısa tarihini görüyorum. Geçmişte insanlık tarihini bir kez yazdınız. Bir kez daha yazmaya hazır olduğunuzu görüyorum. Gözlerinizde kararlılığı görüyorum. O yasaklayanların meydanlardan nasıl defolup gittiklerini görüyorum. Onlar yoklar bu meydanlarda sizler onları bu meydanlara çıkarmayacaksınız. Trabzon kırmızı-beyaza boyadınız. Ülkenin birçok yerinde bir takım çirkin renkler dalgalandırılmaya çalışılıyor. Trabzon bunun farkında, yeniden Türkiye'nin dört bir tarafını kırmızı-beyaza boyuyacağız.  7 Haziran akşamı Türkiye kırmızı-beyaz olacak. 7 Haziran akşamı Türkiye özgür olacak. Aydın olacak, yurt sever olacak. Nu mutlu Türküm diyene ne mutlu Trabzonluyum diyene "ifadelerini kullandı.

PEKŞEN, ÇAYKARA'DA SOYLU'YA YÜKLENDİ

CHP milletvekili adayı Avukat Haluk Pekşen Çaykara'da muhtarlarla bir araya geldi.  CHP olarak seçimlere 4 yıldır sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Pekşen, "İşimizi de iyi yapıyoruz. Gece -gündüz çalışıyoruz. Ak Parti'nin 1. sırada adayı dönemin DP Genel Başkanı Süleyman Soylu'nun söylediklerini sizinle paylaşmak istiyorum. 'Başbakan Padişah olmak istiyor. Bu hükümete zıkkımın kökünü göstereceğiz. Hükümet yolsuzluk çukurunun içine düşmüş. Bu başbakan rantın babasını getirdi. At üzerinde duramayan bir ülkeyi de yönetemez' demişti. Daha bunun gibi birçok şey daha söylüyordu, okumayacağım. Sandığa gideceksiniz. Bunları söyleyip ondan sonra bu partinin başında Genel Başkan yardımcılığı koltuğunu işgal eden birisi var önünüzde birde benim gibi 21 tane proje hazırlamış ve bu bölgenin kaderini değiştirecek, ne dediyse yapmış birini seçeceksiniz. Kararı siz vereceksiniz"dedi.

Çaykaralılar geçmişte Ak Parti'ye çok oy verdiğini belirten Pekşen, "Ak Partiye geçmişte çok oy verdiniz ama onlar size dönüp bakmadı. Trabzon'da gazeteciler bana dediki 'Haluk bey biz Trabzon'da 12 yıldır Recep Teayyip Erdoğan'ı takip ediyoruz. Daha bir gün Trabzon'da bir tek sokağa çıkmamış bir tek caddeyi gezmemiştir. Trabzon'dan nefret ediyor' dediler. Bu şehirle bağlantılı cinayetler işlendi fatura Trabzon'a kesildi. Şike yapıldı bildikleri halde engel olmadılar, Bunlar Trabzon düşmanı 13 yıldır Trabzon ağır faturalardan başka bir şey kazandırmadılar. "ifadesini kullandı.