OF'TA DÜNYA KADINLARI UNUTULMADI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Of
 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları üyeleri ile düzenlediği etkinlikte kadınlara menekşe çiçeği dağıtarak, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Ak Parti Of İlçe Kadın Kolları üyeleri, Ak Parti'nin Oflu Trabzon Milletvekili aday adaylarıyla birlikte Of'u turlayarak kadınlara çiçek takdim ederek günlerini kutladılar.
Milletvekili Adayları Prof. Dr. Ahmet Ulusoy, Davut Çakır ve Mehmet Atalay’'ın katıldığı etkinliğe Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
Atatürk Bulvarı, Barbaros Caddesi ve Ömerağa Bulvarını gezen adaylar, sokaktaki vatandaşlara ve dükkânlarda çalışan bayanlara çiçek takdim ettiler.

Of Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden adaylar, Hastanede tedavi görmekte olan hasta ve hasta yakınlarına da çiçek takdim ettiler.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu şöyle konuştu; "Toplumun yarısını oluşturan, huzurlu ve mutlu bir aile yapısının tesis edilmesinde, güçlü bir toplumsal yapının kurulmasında her zaman en önemli rolü oynamış bulunan, tarihimizde de büyük kahramanları dünyaya getirerek tarihin sürecinde büyük değişimlere yol açan önderlikleriyle tarihimize damgasını vuran kadınlarımız bizim baş tacımızdır. AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana kadınlarımıza büyük önem verilmiş, kadınlarımızın siyasete aktif katılımlarının sağlanması, kadın istihdamının önündeki engellerin kaldırılması ve kadınlarımızın şiddetten korunması için gerekli yasal düzenlemeler gerçekleştirilmiştir. Dileğimiz kadına karşı şiddetin sona ermesidir" dedi.