Gittiği her ilçede teşkilatların yanı sıra halkın da büyük ilgisine maruz kalan Çebi, ilçelerdeki belediye başkanları, yöneticiler ve STK ziyaretlerini gerçekleştirmeyi ihmal etmiyor. 

TEŞKİLAT BULUŞMALARINDA ENERJİ DEPOLUYOR

Trabzon'da Köprübaşı, Dernekpazarı ve Hayrat ilçelerinde teşkilat buluşmalarında enerji depoladığını ve teşkilatlara her gittiğinde gücünün kat be kat arttığını belirten Çebi, ''Her yıl güçlenen ve herkesin zayıflamasını beklerken 20 yıldır hiç durmadan bu milletin gönlünde yükselen partimizin bu gücü nereden aldığı bu ziyaretlerimizde ortaya çıkıyor. Teşkilatlarımız, tabanımız yani temelimiz Allah'a şükür çok sağlam.'' dedi.

REKORTMEN İLÇEDEN YOĞUN İLGİ

Trabzon'un Hayrat ilçesindeki ziyaretinde büyük bir samimiyet ile karşılanan Çebi, ''İlçe ziyaretleri kapsamında rekortmen ilçemiz Hayrat’ı ziyaret ettim. Gönülden karşılamaları için; İlçe Başkanımız Serkan Karaahmetoğlu’na, Kadın Kolları Başkanımız Dilek Demirel’e, Gençlik Kolları Başkanımız Ünal Mollaibrahimoğlu ve tüm ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim. Rekortmen ilçenin rekortmen Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu’na desteği, ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı. 

İLÇE TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ

Dernekpazarı'nda ilçe teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Çebi, ''Dernekpazarı ilçe teşkilatımızla kucaklaştım. İlçe Başkanımız Abdullah Akgül'e, Kadın Kolları Başkanımız Hatice Topaloğlu'na, Gençlik Kolları Başkanımız Rızvan Düzen'e ve gönülden desteklerini esirgemeyen tüm ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.

KÖPRÜBAŞI'NDA BİLGİLER ALDI

Köprübaşı'nda ilçenin sorunları hakkında bilgiler alan Çebi, ''İlimizde birçok özelliği barındırmasıyla ün yapmış Köprübaşı ilçemize misafir oldum. Sayın Belediye Başkanımız Ali Uzun’dan ilçenin sorunları hakkında uzun bir brifing aldım. Desteği için müteşekkirim. Keyifli bir sohbet oldu. İlçe Başkanımız Mustafa Uzun nezdinde; Gençlik Kolları Başkanımız Ogün Sancak'a, Kadın Kolları Başkanımız Emine Malkoç Aksoy'a ve beni bağırlarına basan tüm ilçe teşkilatımıza teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.