MHP MİLLET VEKİLİ ADAYLARI DERNEKPAZARI'NDA HALKA SESLENDİ 

Haber; Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

MHP Trabzon İl Teşkilatı Trabzon'un en Küçük ilçelerinden olan Dernekpazarı'nda halkın huzuruna çıktı.Trabzon MHP Teşkilatının tek Bayan İlçe Başkanı  olan Sema Genç'in Dernekpazarı'nda Otobüsün Üzerine çıkıp halka seslenmesi halkın ona olan sevgisi görülmeye değerdi. Dernekpazarı halkı işte bu gerçek Asena bizim kızımız demeden edemedi. 
MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın MHP Millet Vekili Adayları Dr.Hüseyin Örs,Hasan Akyüz,Hasan Suiçmez ve MHP İl Başkanı Muammer demeli ile gittiği Dernekpazarı ilçesinde Muhteşem kalabalık tarafından karşılandı.
MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın artık bu taşkın engellenemez bu suyun önünde durulmaz gelecek Türkiye'yi Ülkücü Nesli Yönetecek dedi.Koray Aydın Dernekpazarı'nda gördüğü kalabalığa şaşırmadığını demek ki artık zamanı geldiğini bunu beklediğini Nedeni İse artık vatandaşların kafasını kuma gömmediğini olan biteni vatandaşa anlattığımız zaman vatandaşta doğruyu gördüğünü ve kararını doğru verdiğini söyledi ve vatandaşlara Varmısınız Bizimle Yürümeye Ankara'ya dedi,Vatandaşlar ise Varız deyince kıyamet koptu .