KORAY AYDIN HER İKİ KONGREYE KATILDI 

Değerli arkadaşlar biraz önce divan başkanımızında dediği gibi şu sıralarda Çarşıbaşı kongremiz yapılıyor. Ben buradan da oraya gideceğim. Dolayısıyla ilk söz hakkını ben aldım. 7 Haziran’da bir genel seçim var. Bu seçim Türkiye’nin geleceğini belirleyecek. Seçimler siyasi partilerin kantara çıkıldığı günler. O gün kantara çıkılıyor tartılıyorsunuz. Bütün emekleriniz o gün sonucu dönüşüyor. Herkes ne yapacaksa o gün için yapılacak. Trabzon’un en zinde en formda partisiyiz. Bir şey yapmak gayretinde olan insan sayısının oldukça fazla olduğu bir siyasi partisiyiz. Mali seçimlerde geride bıraktığımız Trabzon’da milletvekili seçimlerde 7 bin oyumuzu belediye meclis üyeleri bazında 100 bine ilçe dolayında 900 bine çıkardık. 120 bini geçen parti ikinci milletvekilini alıyor. Biz Trabzon’da MHP olarak coşkumuzu mali sonuçlardan sonra devam ettirdik. Umut ediyorum bu artarak devam edecek. İlçe seçimlerimizi tamamlamak üzereyiz. Bugün ve yarın 5 kongremiz var. Hafta içinde bir ilçemiz var Vakfıkebir onu yapıp tamamlayacağız. Değerli arkadaşlar bu kongreler sürecinde hemen hemen yer de gittiğimizi söyleyeceğim. Seçilenlerin başarı çıtası üye sayısına göre ölçülecek. Her arkadaşımız ilçeye gelecek üye kayıt fişi isteyecek üye toplayacağız. Diyeceksiniz ki üye kaydetmek nedir. En büyük siyasal faaliyettir. Üye olmak demek bir kişinin oy verme iktisadının kayıt altına alınmasıdır. Kolay bir iş değildir. Onu ikna etmeye çalışırsınız. Onu ikna etmek için bilgi ve birikiminiz yetersizse yeni şeyler öğrenirsiniz. Daha formda daha istekli halde görüşürüz. İlk toplantıda derhal üye kaydı ile organizasyona gidilecek. “ 

AKP'DEN KAÇIŞLAR MHP'YE YARIYOR 

"İkinci tercih olan bir partisiyiz. Bu veri partinin büyümesi için çok önemlidir. Dengeler bu seçimlerde oluştu. AKP’den memnun olmayanların tercih ettiği siyasi parti MHP’dir. Buna dikkat edelim. Bu önemli bir siyasal gelişme. Mahallelere göre örgütleneceğiz. Kongre bittikten sonra 2 ay içerisinde mahalli yönetimlerini kuracaklar. Onunda kriterlini verdik . Nüfusa göre 2-3 kişiden başlayacak. Hatta 20 kişiye kadar her mahalleni yönetimleri oluşturulacak. İnşallah kongremizi yaptıktan sonra 1.5 ay içerisinde tamamlayıp harekete geçeceğiz. Seçimlerde sandıkları kontrol edeceğiz. Hırsızlığa izin vermeyeceğiz bu sefer."

AKP'YE VERİLEN OY ÖCALAN İÇİN VERİLECEK

“Alman istihbarı bir açıklama yaptı. Bizde dinledik Türkiye’yi diyorlar. Ben seni dinledim der bir teşkilatı. İşaret veriyor diyor ki sen ne halet ettiğiysen benim kayıtlarda var. Beni yamana atma diyor. Şuanda devletin MİT’i ülkeyi yöneten iktidar adında Öcalan ile pazarlık ediyor. Seçimden sonra Öcalan affedilecek. Af çıkartılacak af edilecek. Dağ kadrosu bu affın içerisine girecek. Yeni bir Anayasa  için anlaşmış durumdalar. Herk yere duyurmak adına söylüyorum. AKP verilecek oy Öcalan’ın serbest edilmesi için verilecek oydur. Bu konuda söylediklerim anlaşıldı mı?”

ÖRS, "MİLLETTEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK"

MHP eski Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin Örs, “Bu Yomra’ya benim çok kez geldim. Bu salonun bu Yomra’nın benim siyaset hayatımda farklı yönü var. Burada 1 yıl 1 1y öncesi 1 Aralık’ta Trabzon’dan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmuştum. Daha adaylığım ilan edilmişti. Dediler ki Yomra’da aday tanıtım yöreni var. Beraber gidelim dediler. Bende buraya getirdim oturdum. İlk siyası konuşmamı yaptığım yer Yomra’. Biz o günlerde aday olduğum da da siyasi çalışmalarda da hep unu söylüyorum. Trabzon’da gidilmedik yer bırakmayacağız. Bizim siyasi argümanlarımız. Bizim arkamızda bir havuz medyası yok. Bizim arkamızda sermayedarlar yok. Eğer kendimizi bir şey yaparsak başarılı olabiliriz. Çalışmalarının faaliyetlerini çok ayrı bir önemi var. Ben bütün konuşmalarımdan bizim milletten başka gidecek başka yerimiz yok. Milletin omuzuna dokunmalıyız. Biz MHP olarak Trabzon’da bizim karşımızda güçler bizi sanki yok göstermeye çalıştılar. Sanki Trabzon’da seçim AKP ve CHP arasında varmış gibi algı yaratmaya çalıştılar. Ama biz MHP’liler buna rağmen bu bize pompalanmaya çalışan algıya rağmen Trabzon’da tam 90988 oy ile ikinci parti olduk. Önce kendi gücümüzün farkında olalım.”