BAŞKAN AYAR “HAZIR OLUN”
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Yönetim Kurulu üyeleri atandıkları günden beri teşkilat ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 

Başkan Ayar ve ekibi teşkilatları zinde tutmak seçim için hazır hale getirmek için var güçleri ile sahada çalışmalarına devam ediyor . MHP İl Başkanı Ömer Ayar ve Yönetim kurulu üyeleri dün MHP Beşikdüzü, Şalpazarı ve  Vakfıkebir İlçe Teşkilatlarına Ziyaret ederek bir dizi toplantı gerçekleştirerek 2023 seçimleri için hazır olun talimatı verdi  . 

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Yönetim Kurulu önce Şalpazarı İlçe Başkanı  Mustafa KOÇ ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, devlet dolu sohbet etti.

Başkan Ayar ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra MHP Trabzon İl Başkanlığı olarak, MHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Doğukan ZIP ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri son olarak MHP Vakfıkebir İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Orhan Burhan BALTÜRK, KAÇEP Başkanı Havva YAYLA ve yöneticileri ziyaret ederek 14 Mayıs 2023 seçimlerine teşkilat olarak hazır olunmasının talimatlarını verdi.