LÖSEV'DEN FARUK ÖZAK'A PLAKET 
Haber : Ömer Altıntaş / Melek çakır     www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Lösev İl Temsilciliği PANAGİA Hotel'de düzenlediği sabah kahvaltısında Trabzon Millet Vekili Eski Bayındırlık Bakanı Faruk Nafiz Özak'a Lösemili Çocuklar ve Ailelerinin Huzurunda Lösev'e yapmış olduğu katkılardan dolayı bir plaket vererek Teşekkür etti. Trabzon Panagia Hotel'de yapılan Kahvaltılı Toplantıya Ak Parti Trabzon Millet Vekili Adayları Salih Cora ve Ayşe Sula Köseoğlu'da katılarak Hasta ve Hasta yakınları ile sohbet etme fırsatı buldular.
Lösev İl Temsilcisi Gazeteci Yazar Ömer Altıntaş'ın Kahvaltılı Toplantıda Lösemili Hasta ve Hasta yakınları Huzurunda Eski Bayındırlık ve Çevre Bakanı Faruk Nafiz Özak'a Plaket vermesi katılımcılar tarafından alkışlandı. Lösev İl Temsilcisi Gönüllü Lösev Üyeleri Nuran Özergin,Melek Çakır,Yurdanur Ayaydın ve Ömer Çakır ile birlikte Sundukları Plaket sonrası Bir Konuşma yapan Trabzon Millet Vekili Faruk Nafiz Özak Bizler Hastalığın her türlüsü ile Mücadele vermekteyiz Lösemili kardeşlerimizin tedavi ve sıkıntıları ile bire bir ilgilenmekteyiz sıkıntısı olan Lösev İl temsilcisi Kardeşimiz Ömer Altıntaş'a baş  vursun elimizden gelen yardımı İster Trabzon'da ister Ankara veya İstanbul'da olsun yapmaya devam edeceğiz dedi.

Plaketi Taktim Ettikten sonra Lösev İl Temsilcisi Gazeteci Ömer Altıntaş ise Bayındırlık Eski Bakanı Trabzon Millet Vekili Faruk Nafiz Özak'a Teşekkür etti. Altıntaş Konuşmasında Sayın bakanım Faruk Özak Her sıkıştığımızda hep yanımızda oldu bire bir telefonlarımıza cevap verdi Lösemili hastalarımızın Tüm ihtiyaçlarını gidermekle birlikte Yapmış olduğumuz tüm etkinliklerde hep yanımızda oldu bizleri Finanse etti başımızı hiç dara koymadı Tüm Lösemili Çocuklar ve Aileleri adına Sayın Bakanımız Faruk Nafiz Özak'a Kalbi duygularımla Lösev gönüllüleri adına Teşekkür ediyorum iyiki varsınız diyorum teşekkür ederim sayın Bakanım .

Lösev İl Temsilcilerinden Melek Çakır'da Kucağındaki Lösemili Çocukla birlikte yapmış olduğu Açıklamada İnanın sizleri aramızda görmek bize güç verdi bizler sosyal bir sorumluluk aldık gönüllü olduk amacımız Lösemili olupta tedavi olmakta güçlük çeken yardıma muhtaç olan Lösemili hastalarımıza yardımcı olmak Onlarında Mutlu olmaya hakları var Allah sağlık versin inşallah sağlıklarına kavuşacaklar ,bir engelli Annesi olarak hep yanlarında olacağım arkadaşlarımla beraber bu zorlu görevin üstesinde sizlerinde yardımı ile Çıkacağız Sayın Bakanım Faruk Özak dedi.

Tüm bu konuşmalar ve Çocuklara hediyelerin dağıtılmasından sonra Kahvaltıya geçildi daha sonra Çocuklar için Müzik ve eğlence başladı . Lösemili Çocuklar ve Ailelerine Yapmış oldukları bu güzel sunumdan Ötürü PANAGİA Hotel Çalışanlarına ve Hotelin Ciosu Muharrem Öztürk'e de teşekkür ediyoruz .