KORAY AYDIN ''TRABZON HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM DEVLETİNE SAHİP ÇIKTI''
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon MHP Millet Vekili Adayı MHP Millet Vekili Koray Aydın Gazeteleri ve Basın Kuruluşlarını tek gezerek Trabzon Halkına olan Teşekkür Borçlarını iletti. Bayındırlık Eski Bakanı Koray Aydın Trabzon Halkı Bölücüye ,Fitneye,Fesata geçit vermez olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Trabzon Halkı Bayrağına Vatanın bir karış Toprağına bir zaval gelmesini istemez geleceğini anladığı gibi canını dahi seve seve feda eder yeter ki bu vatanda Bayrak dalgalanmaya devam etsin .

MHP Trabzon Millet Vekili Adayı Koray Aydın Trabzon Halkı AK Parti İktidarına artık yeter demiş kırmızı kartını göstermiştir .Aydın Halkımız sanmasınlar koyun bakın nasılda tepkisini koydu restini çekti yeter artık üzerimizden kalk dedi 7 Haziran Akşamı Ülkede hırsız arsız kalmayacak hepsi kaçacak dedi.

MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye Şehrimizde göstermiş olduğunuz ilgi ve Alakadan Ötürü Tüm Kalbimle Trabzon Halkına teşekkür ediyorum dedi.

MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın Gezeteleri Teşekkür etmek için Dolaşırken TAKA Gaztesi Yazı İşleri Müdürü ve Karikatürist Harun Yavruoğlu'nun onun için Çizmiş Olduğu Karikatüre hayran kaldı,Harun yavruoğlu'da bu Karikatürü MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın'a hediye etti.