MHP TRABZON MİLLET VEKİLİ KORAY AYDIN SEÇİM ÇALIŞMASINA ÇAYKARA'DAN BAŞLADI

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

MHP Trabzon Millet Vekili Trabzon MHP Millet Vekili Adayı Koray Aydın Seçim Startını Çaykara’dan verdi. İl Başkanı Muammer Demeli,İl Başkan Yardımcısı Oktay Kaplan ,Ortahisar Belediye Meclis Üyesi İbrahim Sağıroğlu ve İl Teşkilat Yönetimi ile beraber Çaykara’ya giden milletvekili Koray Aydın’ı MHP Çaykara İlçe teşkilatı karşıladı. İlçe Teşkilatıyla beraber esnaf ziyareti yapan Koray Aydın’a yoğun sevgi ve ilgi gösterildi.
Hükümetin icraatlarından yakınan esnafa ‘Tek Çare MHP iktidarıdır’ diyen Aydın’a ziyaret ettikleri bir esnafta vatandaş, ‘Bu hükümet bizi kumarbaz yaptı, iş yok, aş yok, bizde hayallerimizi umutlarımızı hükümet eliyle oynatılan kumara bağladık’ dedi.

Vatandaşın bu çıkışına cevap veren Koray Aydın ‘Her şey sizin elinizde. Sizin oy verdiğiniz insanlar gerçek yüzlerini göstermiştir. İyi niyetlerinizi suiistimal etmiştir. Artık yeter deyin. Görüyorsunuz ki tek çare MHP’ dedi.

Çaykara’dan sonra Dernek Pazarına geçen kafileyi burada İlçe teşkilatı karşıladı.

Burada da esnaf ziyaretleri yapan Koray Aydın’a ilgi oldukça yüksekti. Sevgi gösterileri arasında geçen ziyaretten oldukça memnun olan Koray Aydın ‘Görülüyor ki halkımız mevcut sistemden bıkmış, sorgulamış ve arayışa geçmiştir. Kandırıldıklarının artık farkına varmışlardır. Bizler MHP örgütleri olarak iktidara hazırız. Programlarımızı yakında açıklayacağız. Halkımızda bize gerekli desteği verecektir.’ Dedi.