KORAY AYDIN BU GÜN ARSİN ULU CAMİDE ÖĞLE NAMAZI KILARAK BAŞLADI HALKI SELAMLAMAYA
Haber ve Fotoğraflar : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com
Arsin Ulucami’de kılınan öğle namazını müteakip çalışmalarına hız veren Koray Aydın, vatandaşların dertlerini dinledi ve “çare Trabzon yatırımlarına önem vermeyen, Trabzon halkının ve esnafının derdine derman olamayan iktidara hak ettiği dersi sandıkta vermektir, çare MHP’ye yetki vermektir, çare MHP ve Ülkücü Hareket’tir” dedi. Beraberinde MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Arsin İlçe Başkanı Mustafa Küçükibrahimoğlu, Arsin Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Örnek, MHP il ve ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte Arsin’e adeta çıkarma yapan Koray Aydın, ziyaret ettiği esnafların ve görüştüğü vatandaşların dertlerini dinledi, karşılıklı sohbet etti, siyasilerden talep ve beklentilerine kulak verdi. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle zaman zaman çay ocaklarında dert dinleme toplantısına dönen Arsin programını değerlendiren MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, izlenimlerini aktarırken esnafın ve vatandaşın bilinenden zor durumda olduğunu bildirdi.
KORAY AYDIN'IN İLK ZİYARET ETTİĞİ TERZİ ;
Ben Fakir Halkın Yırtığını söküğünü dikiyorum sende gel artık garibanın hakkını koru eskisi gibi Devletin Söküğünü dik olmazmı dedi.
PİYASALAR DURDU, VERESİYE GERİ GELDİ, ÇARK DÖNMEZ HALE GELDİ
Siftah yapmadan günü tamamlayan esnaf olduğunu, vatandaşların alım gücünün düşmesinin esnafa da olumsuz yansıdığını, veresiye devrinin başladığını, müşteri kaybederim endişesiyle esnafın veresiye alacaklarını bile tahsil edemediğini özetle çarkın artık dönmediğini aktaran Koray Aydın, görüştüğü esnaf ve vatandaşların neredeyse tamamının seçimlerde iktidara ders vermeye hazırlandığını belirtti.
MEVZUAT MÜSAİT DEĞİL DİYE VATANDAŞA DUYARSIZ KALMAK KABUL EDİLEMEZ
Arsin programı sırasında Atayurt beldesindeki evi heyelandan zarar gören, ancak başvurduğu Belediye, Kaymakamlık ve Valilikten beklediği yardımı alamayan vatandaşın sıkıntılarını da dinleyen Koray Aydın, mevzuat müsait değil diyerek vatandaşa yardım edilmemesinin kabul edilemez olduğunu söyledi. Evi heyelandan zarar gören vatandaşın hak arama mücadelesine MHP olarak destek olacaklarını kaydeden Aydın, MHP iktidara geldiğinde “mevzuat müsait” değil diye vatandaşların asla geri çevrilmeyeceğini vurguladı. Bayındırlık ve İskân Bakanı olduğu dönemde bu tür mevzuat engelleriyle zaman zaman karşılaştığını da ifade eden Koray Aydın, Marmara deprem bölgesinde ruhsatsız binaların hak sahibi olduğu halde, yüzde 90 hatta yüzde 100 tamamlanmış kooperatif konutlarının mevzuat sebebiyle hak sahibi olamadığının kendisine bildirilmesi üzerine, bir hafta içinde Kanun Hükmünde Kararname çıkartarak binlerce kooperatifi hak sahibi yaptıklarını anlattı.
KORAY AYDIN AKP GİDİYOR, MHP GELİYOR
Tek başına iktidar olan bir parti için mevzuat müsait değil diye bir mazeretinin asla kabul edilmeyeceğini ifade eden Aydın, görüştüğü esnaf ve vatandaşların AKP iktidarına tanıdıkları kredinin tükendiğini, iktidara ders vermeye hazırlandıklarına birinci elden şahit olduğunu anlattı. Trabzon’da şu ana kadar karşılaştığı manzarayı “AKP gidiyor, MHP geliyor” şeklinde özetleyen Koray Aydın, MHP’nin Trabzon’da birinci, Türkiye’de iktidar olacağını söyledi. MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, yaklaşık 13 yıldır tek başına iktidar olan AKP’nin artık bu ülkeye verecek bir şeyinin kalmadığını ifade ederek, Sürmene Tersanesi’nin buhar olduğunu, yerine planlanan Lojistik Merkez’in iktidarın baskısıyla Trabzon’un elinden alındığını, teselli kabilinden gündeme getirilen Arsin Yatırım Adası’nın da mevzuat engeli gibi saçma sapan bahanelerle savsaklandığını belirterek, MHP iktidarında Trabzon yatırımlarının, esnafının ve halkının sorunlarının süratle çözüme kavuşturacaklarını vurguladı. Arsin’de gördüğü ilgiden son derece memnun olduğunu belirten MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 23 Nisan Perşembe günü Trabzon Ortahisar’da önceden belirlenmiş nokta ziyaretleri yapacağını, akşam da ev sohbetlerine ağırlık vereceklerini bildirdi.
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 21:25
KORAY AYDIN ;ÇARE MHP'DİR ÇARE ÜLKÜCÜ HAREKETTİR
Arsin Ulucami’de kılınan öğle namazını müteakip çalışmalarına hız veren Koray Aydın, vatandaşların dertlerini dinledi ve “çare Trabzon yatırımlarına önem vermeyen, Trabzon halkının ve esnafının derdine derman olamayan iktidara hak ettiği dersi sandıkta vermektir, çare MHP’ye yetki vermektir, çare MHP ve Ülkücü Hareket’tir”
1
BAROLAR BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI FEYİZOĞLU ;KİM...
2
SOYLU VE CORA AKÇAABAT ESNAFINI ZİYARET ETTİ
3
ÇİLEM DUMAN ULUSLARARASI DİSCOVERY ŞARKI YARIŞMASINDA...
4
HÜSEYİN ÖRS ; BİR DOKUN BİN AH İŞİT
5
KAYIP ALZAYMİR HASTASI 2 GÜN SONRA SON ANDA SÜRAK...
6
YAVUZ AYDIN ;AK PARTİ'Lİ İLÇE BAŞKANI'NIN KÖYÜNÜN...
7
TRABZONSPOR'UN MAÇLARI ŞİFRESİZ YAYINLANACAK
8
AHMET KAYACIK DUALARLA ANILDI
9
DÜNYA ŞAMPİYONUNA YAKIŞIR KARŞILAMA
10
DÜNYA ŞAMPİYONUNU TRABZON COŞKU İLE KARŞILADI...
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER