FATURAYI KENDİNE KESTİ İSTİFA ETTİ

Haber :: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 


Trabzon MHP İl Başkan Yardımcılarından Basın Sorumlusu Muhammet Serdar Şahin Seçimde Yavuz Aydın ve Hüseyin Örs'ün seçilememsinde kendisind epayı olduğunu artık değişim zmanaın geldiğini gelecek genç beyinlerin önünü açıp güzel projelerle halkımızın önüne çıkmalılar dedi ve İstaifasını verirken işte şu açıklamayı yapmayı ihmal etmedi.


BASINA VE KAMUOYUNA

İSTİFA... 
Çok kıymetli dava arkadaşlarım. Bugün itibariyle İl Yönetim Kurulu Üyeliği 'nden istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreçte şahsıma gösterdiğiniz sabır ve anlayıştan dolayı hepinize teşekkür ederim. Davaya ve partime olan sadakatim ve hizmetim devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
7 Haziran seçimi sonrası benim fikrim, Trabzon halkı biz yöneticilere 'Sizleri seviyoruz, daha çok oy vereceğiz ama kendinizi, fikirlerinizi, projelerinizi yenileyerek karşımıza gelin' demiştir.
7 Haziran sonrasını başarı veya başarısızlık olarak değerlendirmek zordur. Yalnızca beklentilerimizin karşılığı olarak Sayın Yavuz AYDIN 'ı ve Sayın Hüseyin ÖRS 'ü meclise gönderememek, süreçte yakalanan rüzgar ve eldeki imkanlar doğrultusunda başarısızlık demesekte hayal kırıklığıdır. Bu hayal kırıklığı karşılığında alınan seçim sonuçları incelendiğinde, tüm teşkilatların yenilenmesinin önümüzdeki zor süreç için gerekli olduğunu düşünmekteyim. 
Erken seçim veya olası bir koalisyon için teşkilatlarımız hem kurumsal yapı olarak hem insan gücü olarak güçlendirilmelidir.
Bu düşüncelerle beraber daha güçlü bir MHP için mevcut görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bilinmelidir ki her zaman bu kutlu dava ve partim için göreve hazırım. 
Beraber görev yaptığım, özveriyle çalıştıklarına şahitlik ettiğim tüm yönetici arkadaşlarıma ve Başkanıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.

YAZIKLAR OLSUN...
İstifa etmem sebebiyle bundan sonra yazacaklarım partimin değil benim görüşlerimdir.
7 Haziran seçimlerinden sonra sosyal medyada ve basında hiçbir MHP mensubuna veya sevdalısına yakışmayacak eleştiriler yapılmaktadır.
Alınan sonuçları, acımasızca ve intikam duygularıyla, biriktirdikleri kini kelimelerine ekleyerek eleştiren bu kişilere birkaç sözüm olacak.
Diyorum ki sizler ÜLKÜCÜ değilsiniz. ÜLKÜCÜ GEÇİNİYORSUNUZ VEYA ÜLKÜCÜLÜKTEN GEÇİNİYORSUNUZ.
Ben gerçek ÜLKÜCÜLERİ, bu partiyi ve bayrağı seven yüzlerce kişiyi, seçim çalışmaları sırasında sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar her yerde gördüm. Asgari ücretle geçinen onlarca kişinin yıllık izinlerini alıp seçim sürecinde sahada çalıştıklarını gördüm. Bunlar menfaat beklemeden ceplerinden harcayarak bu davanın içerisindeydiler. 
İşleri olmayan, maaşları olmayan yüzlerce kişinin bayrakların bir ucundan tutarak şehri süslediklerini gördüm. Simit yediler, bayrağımızı direklere diktiler. 
Yurt dışından gelerek seçim çalışmalarına ter döken insanlar gördüm. Onlarla tanışma ve çalışma şerefine ulaştım.
Seçim çalışmalarında hiçbir menfaat gözetmeden ve yakınmadan adaylarımızla ilçelerde seçim çalışmalarına katılıp, gün boyu koşturan insanlar gördüm. Yüzlerinde hep bir umut ve çalışma mutluluğu vardı.
Partimizin kapılarını bayrak ve rozet almak için dolduran insanlar gördüm. Evlerine bayrak bulup asamadıkları için üzülen insanlar gördüm.
AMA SİZLERİ GÖREMEDİM. NEREDEYDİNİZ? 
Hani DAVA adamıydınız. Parası var diye eleştirdiğiniz adayları bir kenara koyalım, imkanlarınızdan ne kadarını seçim sürecinde bu dava için harcadınız. Seçim sürecinde ne yaptınız, önce kendinizi eleştirin. 
Aday sıralamamız belli olduktan sonra çeşitli eleştiriler oldu. Bu konuda herkesin fikrine saygı duyuyorum. 
YALNIZCA BİR FİKRE HAYIR DİYORUM.
Arkadaşlar biz kendi içimizden yetişmiş başarılı bir insanı ne zaman takdir edeceğiz ve peşinden gideceğiz. Ne zaman onu dışarıya karşı bir olup koruyacağız. Ne zaman onu başımızın üstünde daha yukarılara götüreceğiz. 
Bizler onları aşağı çekmekle kendimizi yükselmiş mi sayacağız. Biz birbirimizi aşağıya çekerken Trabzonlu olmayıp, bizler için bir şeyler yapmayacak kişilerin sırtımıza basarak yükseldiğini ne zaman anlayacağız.

ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM.
MHP teşkilatlarında hatırı sayılı bir saygınlığı olan, Rahmetli Başbuğumuzun Sekreterliğini yapmış engin siyasi tecrübesi olan, bu ülkeye ve Trabzon'a Bakan olarak sayısız hizmetleri olan, Trabzon ve Trabzonspor için yaptıklarını başkaları gibi ortalığa dökmeyen, güçlü bir siyasi kişilik Sayın Koray AYDIN 'ı küçültmek ve itibarsızlaştırmak kimin işine yarayacak.
Allah'ın (C.C.) yarattığı her kul tabiî ki eşittir. Ama bu eşitliği farklı algılayanlar, Sayın Koray AYDIN'ın yanına gelince neden farklı davranmaktadırlar. Beklentileri boşa çıkınca neden isyan etmektedirler. Birçok kişi sosyal medya üzerinden eleştiri yapmaktadır. Kendilerine göre haklı oldukları taraflar elbette mevcuttur. Ama Trabzon'un yetiştirdiği yaşayan en güçlü siyasi karakter olan kişi MHP mensubu iken, elimizdeki bu gücü neden yok etmeye çalışıyoruz. 
Bizlerin yapması gereken şey, değerlerimizi korumak, onlara yetişemiyorsak ve geçemiyorsak, bu değerleri nasıl daha yukarılara çıkaracağımızı düşünmektir. Çünkü eğer samimi iseniz sonuçta kazanan Trabzon ve davamız olacaktır.
Eleştirilerimde kimsenin kalbini kırmak gibi bir niyetim yoktur. Sadece dalında başarılı olan TRABZONLU kıyımını artık durdurup, sahip çıkma zamanıdır. Sanatta, sporda, siyasette ve yaşamın tüm dallarında artık BİZ VARIZ ÇÜNKÜ BİZ TRABZONLUYUZ diyebilmeliyiz. Saygılarımla.


Muhammet Serdar Şahin
Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı
İl Yönetim Kurulu üyesi