AK PARTİ İL BAŞKANI VE ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AV.AHMETMETİN GENÇ TEŞKİLATLA BİRLİKTE ÇİÇEKLER DAĞITTILAR 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24com  

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi beraberindeki Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, İl Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Demirtaş ve Mahmut Yazıcı, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Milletvekili aday adayları Asım Aykan, Ergin Aydın, Necmi Mazlum ve çok sayıda teşkilat mensubuyla beraber Kunduracılar Caddesi ve Uzun Sokak'ta '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla
 kadınlara karanfiller dağıttı.

Başkan Revi '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla yaptığı açıklamada şu ifadeler yer verdi: " Kadınlarımız bize Peygamber Efendimizin emaneti ve onlar bizim başımızın tacıdır. Bu güzel ve anlamlı günde teşkilat mensuplarımızla birlikte değerleri paha biçilemez kadınlarımıza karanfiller dağıttık. Gayet güzel ve keyifli bir şekilde geçti. Kadınlarımızın şaşkınlığı da mutluluğu da görülmeye değerdi ve biz de onların sayesinde mutlu olduk. Bu vesileyle kadınlarımızın ‘Dünya Kadınlar Gününü’ kutluyorum."

AK Parti Trabzon İl Halkla İlişkiler Başkanlığının organize ettiği bu program Trabzon'da 18 İlçede eş zamanlı olarak gerçekeşti. İlçedeki programlara da İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Gençlik Kolları Başkanları, Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.