ADANAN KAHVECİ'NİN OĞLUNDAN ŞOK AÇIKLAMA BABAMI ÖLDÜRENLERİ BİLİYORUM 

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu 360 Derece programına katılan Adnan Kahveci'nin oğlu Cihan Kahveci çarpıcı bir iddiada bulundu.  
  
Programda ölümünün 22. yılında anılan Adnan Kahveci tartışıldı. Oğlu Cihan Kahveci, "Bunun bir kaza olmadığını, babamın katledildiğini ben kanıtladım. Kimin yaptığını, yaptırdığını buldum" dedi. Babasının suikaste kurban gittiğini söyleyen Cihan Kahveci ilk kez bir isim verdi. Kahveci, "Adnan Kahveci ile Turgut Özal'ın suikastçileri aynı. Suikastin arkasında ise İsrail gizli servisi MOSSAD var." dedi.

Şirin Payzın'ın "Bu çok ciddi bir iddia neden isim veremiyorsunuz?" sorusu üzerine Cihan Kahveci "Yok isim veririm. İsim Erhan Göksel. Siyasal araştırma şirketi kurdu o tarihten sonra. Siyasi bir figür haline geldi. Türkiye siyasetini de şekillendirdi. O kadar ki, şuan ki iktidarın AKP'nin kuruluşu içinde aynı isim var. Organizatörü aynı kişi . İsim babası. Erdoğan'la beraberle 6 yıl çok yakın ilişkileri var. Unakıtan döneminde. Bu İsrail gizli sevisinin yaptırdığı iş. MOSSAD deyince çok klişe geliyor insanlara ama MOSSAD gerçekten eli en kanlı gizli servis. Bunun belgesi de 10 milyon dolar para için yapıyorlar." sözleriyle gündemi sarsacak açıklamalara yer verdi.

"Devlet Varken Benim Bulmam Çok İronik"

Cihan Kahveci suikast ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

"Suikastı İsrail gizli servisinin yaptığını düşünüyorum. Belgeleri var. Gizli servisin yaptığı suikastın belgesi olmaz ama belgesi şu. 10 Milyon dolar para için yapıyor o tarihte (Erhan Göksel). İsviçre bankasında beraber. Bu arada aileye çok yakın durduğu için geç bulduk. Ben taşları yerine koyarak birleştirip . Benim bulmam da ironik. Devlet varken bu kadar emniyet birimleri bilmem bir sürü şeyler varken benim bulmam trajikomik."

Cihan Kahveci Hangi Partiden Aday Olacak?

Türkiye'de kötü yönde bir gidişat olduğunu belirten Cihan Kahveci siyasete gireceğini açıkladı. Adnan Kahveci'nin oğlu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den aday olacağını söyledi.