Özellikle BBP İstanbul üyelerinin merakle beklediği karar Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından açıklandı. 

İSTANBUL'U İLGİLENDİREN KARAR

Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından Üsküdar'da "İstanbul Buluşmaları" toplantısı düzenlendi. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de katıldığı programda, İstanbul'u yakından ilgilendiren bir karar açıklandı. 
Karar, toplantıda konuşma yapan Mustafa Destici tarafından açıklandı. Parti genel başkanlarından Dursun Çağlayan'a gösterdiği performanstan dolayı teşekkür eden Destici, kendisinin aynı zamanda partisinin İstanbul İl Başkanlığı görevine getirildiğini açıkladı. 

ÇAĞLAYAN TEŞEKKÜR ETTİ

Dursun Çağlayan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım Büyük Birlik Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı görevinin de, Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici ve Genel İdare kurulu üyelerinin teveccühü ile tarafıma tevdi edilmiş olmasından  dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. 

İL BAŞKANLIĞI SANCILI BİR SÜREÇ GEÇİRMİŞTİ

Bilindiği gibi BBP İstanbul İl Başkanlığı bir süredir çalkantılı haberlerle gündeme gelmişti. Önceki il başkanlarından Mutlu Furtana istifa etmiş, yerine atanan yardımcısı Abdullah Demiroğlu da kısa süre sonra aynı şekilde istifa etmişti. Özellikle Furtana'nın istifası akıllara soru işaretleri getirmişti. 

DURSUN ÇAĞLAYAN KİMDİR?

Trabzon Sürmeneli olan İş İnsanı Dursun Çağlayan, uzun yıllardır iş dünyasında faaliyetlerini sürdürüyor. Aynı zamanda İstanbul Trabzon Federasyonu başkanlığı görevini de yürüten Çağlayan, partinin İş Dünyasından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini de yapıyor.