TÜRKİYE’DE SPORA ÖNEMLİ KATKILARI BULUNAN ATALAY’A EFSANE İSİMLERDEN DESTEK

Türk sporuna yaptığı katkılarla tanınan ve tüm Türkiye’nin bildiği bir isim olan AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Mehmet Atalay’a seçim çalışmalarında spor camiasından büyük destek var. Futbol camiası ve antrenörlerden sonra atletizm camiası da Atalay’a destek verdi. Sporu çok seven Atalay dün 20. Trabzon halk koşusuna ve 35. Trabzon yarı maratonunun açılışına Vali Abdil Celil Öz,  Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti Milletvekili aday adayı Nihat Tosun ile birlikte katıldı.

Atletizmin duayenleri de dün Trabzon’a Mehmet Atalay için geldi ve Trabzon’da yapılan 35. Trabzon yarı maratonuna katıldı. Atalay’a başarı dileyen efsaneler bugüne kadar spora yaptığı katkıların bundan sonra Meclis’te daha da artacağından emin olduklarını ifade ettiler.

Türk Atletizm tarihinin efsane ismi İsmail Akçay, Eski Federasyon Başkanı Mehmet Terzi, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Cintimar, Eski Federasyon Başkanı Fikret Çetinkaya, Eski milli atlet Haydar Doğan, eski milli atlet Ahmet Altun, Eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, eski milli atlet Fazlı Bayram Hadi, eski milli atlet Serap Aktaş

25.Genel seçimlerde Trabzon’dan Milletvekilliğine aday adayı olan Mehmet Atalay’a başarı dilediler.