AK PARTİ GENLİK KOLLARI KONGRESİNDE BAKIN NELER OLDU

 Olağan Genel Kurul’a AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu,  AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Karaoğlu, eski il başkanı Adnan Günnar, Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, ve çok sayıda partili katıldı. Divan başkanlığını milletvekili aday adaylığı için ismi geçen eski Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erdem Sürmen’in yaptığı genel kurulda Mevcut Başkan Bülent Uzunoğlu yeniden aday olmazken,, Bukeyir Çakmak’ın başkanlığında verilen tek liste ile seçime gidildi.

400 VEKİLE VARMIYIZ DEDİ SALONDAN SES ÇIKMADI

Kongrede kısa bir teşekkür konuşması yapan Mevcut Başkan Bülent Uzunoğlu yarın yeni görevlerde buluşacaklarını ifade ederek, ‘Bugüne kadar Ortahisar İlçe Başkanlığı için bir yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimini anlımızın akıyla rekor oyla kazandık. Seçim akşamı, sabahlara kadar çalıştık. Burada sahada birlikte çalıştığım görevi devretmekten mutluluk duyacağım Bukeyir Çakmak kardeşime de teşekkür ediyorum, Ona sonuna kadar destek olacağımı ifade etmek istiyorum. Yeni görevler bizleri bekliyor olacaktır, 12 yıldır karabulut'ları hep birlikte dağıttık. Bugünde, bundan sonrada birlikte dağıtacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi 400 vekilli yeni bir yola varmıyız  Uzunoğlu salonda beklediği yanıtı alamayınca ‘Ses gelmediğine göre demek yokuz, ama biz sonuna kadar burada olacağız’ ifadelerini kullandı. Uzunoğlu konuşmasının sonunda Ak Parti Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Karaoğlu’na teşekkür plaketi taktim etti. Uzunoğlu’nun konuşması salonda büyük alkış aldı.

AYDOĞDU: BEN YERİMİ DE HADDİMİDE BİLİRİM

AK Parti’ye geldiğinde beri basamakları 3’er, 5”er atlıyor. Ama ben Ak Parti’ye katıldığımdan beri ilk defa resmi .bir programda konuşuyorum. Her yerde olduğu gibi Trabzon’da da çok farklı şeyler kanuşuluyor. Ben onlara saygı duyuyorum. Ak Parti’ye geç katıldığım için onun şerefli bir mensubu olmayı geciktirdiğim için kendi adıma üzüntü duyduğumu ifade etmek isterim. Ben AK Parti’de mutluyum.  Geçenlerde bir takım spekülasyonlar oldu benimle ilgili. Yazıldı çizildi. Uzun yıllar siyasetin içinde biri olarak, parti içindeki hiyerarşiyi en iyi bilenlerden biriyim. Benim sözlerim ve söylemediğim sözleri söylemiş gibi göstererek bizi birbirine düşürmeye çalıştılar. Benim tarzım olmayan ifadeleri kullanmış gibi konuşup bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar. Biz duruşumuzu, yerimizi, haddimizi biliriz. Bugüne kadar öyle oldu, bundan sonra da böyle olacaktır. Bu güzel kongrenin hayırlara vesile olmasını ümit ediyorum seçilecek olan yeni yönetimi tebrik ediyorum., eski başkan Bülent Uzunoğlu’na da başarılı hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. ZİRVEYE ÇIKMAK ZORDUR ORADA KALMAK DAHA DA ZORDUR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Vekili Hasan Basri Hatipoğlu ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayfullah Kınalı’da birer konuşma yaparak görev alacak yeni yönetime bayanlar dilediler. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan vekili Kınalı konuşmasında ‘Önümüzde bir genel seçim var. Zirveye çıkmak zordur, zirvede kalmak bir o kadar daha zordur. Birçok seçimde rekor kırdık. Bu seçimin önemi büyük. Hedeflerimizi devam ettirmemiz gerekiyor. Yeni rekorlar kırıp milletin iradesini daha yükseklere çıkaracağız. Trabzon halkı bize her istediğimizi verdi. Bizimde çok çalışmamız lazım. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum’ Karaoğlu Veda Etti. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Karaoğlu Ortahisar’ın çok büyük bir ilçe olduğunu elirterek ‘Ortahisar il gençlik kolları bize en büyük desteği veren ilçe oldu. Kurucu Başkanımız Bülent Uzunoğlu ile başarılı iki seçim atlattık. Çok çabuk adapte oldular. Ben Uzunoğlu ve ekibine bu zaman yapmış olduğu çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Yeni başkan Bükeyir Çakmak’ın da işi zor ateşten gömlek giydi. Allah yardımcısı olsun. Kendisine gereken desteği vereceğiz. Bizde 22 Şubat’da Gençlik Kolları İl Başkanlığı kongresini icra edeceğiz ve 5.5 yıldır sürdürdüğüm il başkanlığı görevini devredeceğim. Genel Merkezimiz Halim Yılmaz kardeşimizin yapması yolunda karar kıldı. İnşallah kendisine görevi devredip destek olmaya devam edeceğiz. Yeni sloganımız yeni Türkiye güçlü gelecek. Bizde güçlü gelecek için geleceğin teminatı olan gençler olarak göreve hazırız. Bu seçimde anayasayı değiştirebilecek milletvekili sayısına ulaşmak için gereğini yapacağız. Aday adayları şu anda gündemde. Dileğim odur ki Trabzon için en hayırlı adaylar milletvekili adayı olur’ dedi. Karaoğlu’da konuşmasının sonunda Ortahibar Gençlik Kollar eski başkanı Bülent Uzunoğlu’na desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

GÖZÜNÜZE DİZİNİZE DURSUN
AK Parti Trabzon Milletvekil Aydın Bıyıklıoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’de kısa konuşmalarında bugüne kadar görev alan yönetime teşekkür edip yeni göreve gelecek olan yönetime başarılar dilediler. Bıyıklıoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı. Türkiye yapılan bu hareketlerin karşısında, daha hiç bir siyasi şahsiyet duramadı. Mutlaka o ülkeyi karıştırdılar. İstediklerini yaptılar. Ama artık Milletimiz Ak Parti’ye güveniyor. Sağlam adımlarla bu milletin geleceğini inşa ediyor. Milletimizin kamuoyu yoklamalarında bandı yüzde 50, hakkı yüzde 60’tır. Bu milletin özünden süzülmüş olan Ak Partinin sırtı asla yere getirelemeyecektir. Yıllar yılı gelişen bu milletin geleceğini onaran bir jenerasyon şu anda devleti yönetme noktasında AK Parti kadrolarının karşısına kim çıkarsa çıksın. Yenilgiyi tadacaktır. Trabzon’da projeler durdu diyorlar, durmadı, nüfus azaldı diyorlar arttı. 61 projeydi 81 proje yapıldı. Yapılanları görmeyen kördür. Onların kulakları sağırdır. Görmeyenin gözünü dizine dursun. Şu memleketin bir tek Kanuni Bulvarına bakın. Muhalefetten birinin elinde olsaydı Trabzon tam 7 sene maaş veremeden bu projeye çalışacaktı. 2016 yılında Kanuni Bulvarı bitecek. Ama bu yapılan hizmetleri görmek anlatmak lazım’ dedi AŞAĞILIK YAPI AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise konuşmasında ‘Genç neslin sorgulaması gereken öncelikli gerçek kendisidir. Gençlik her zaman hedef olarak seçilmiştir. Gençlik toplumun en dinamik kesimidir. Gençlik sorunları en çabuk algılayan ve çözecek kesimdir. Ak Gençlik yüce Allah’ın izniyle ülkenin geleceğine taliptir. Bu yolda parallel yapı başta olmak üzere ülkemize zarar vermek isteyen illegal örgütlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Paralel yapı bir asırdır faaliyet gösteren bir yapıdır. Cemaat olsa devlete sızmazdı, bunlar örgüt. Aşağılık bir örgüt’ ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Genel kurulda Mevcut Başkan Bülent Uzunoğlu yeniden aday olmazken,, Bukeyir Çakmak’ın başkanlığında verilen tek liste ile seçime gidildi.