ÇOCUKLARIMIZA KANSERSİZ BİR HAYAT 

Haber : Melek Çakır www.trabzonhaber24.com 

Umut Savaşım Çocuk Kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendiler.
Forum AVM de düzenlenen etkinliğe, hastaların yanı sıra aileleri de katıldı. Çocuklar, etkinlik boyunca EVİM adlı 3D filmi keyifle izlediler. Etkinliğin sonunda Umut Ve Savaşım Derneği başkanı Dr. Nimet Baki tarafından çocuklara hediyeler dağıtıldı ve Ailelerle birlikte yemeğe geçildi Etkinliğe Umut ve savaşım Derneğinden Melek Çakır, Şüheda Keskin, Okan Ekinli  katıldılar.
Trabzon Umut ve Savaşım Derneği olarak hematoloji ve onkoloji hastası çocukların hem ruhsal, hem fiziksel yapılarına her zaman çok önem veren bir ekiple birlikte çalıştıklarını belirten BAKİ çocukların iyileşmeleri için tüm ekibin elinden geleni yaptığını söyledi.

Dr. Baki 23 Nisan nedeniyle hastanede yatan ve ayakta tedavi gören çocuklar için eğlenceli bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, “ekibimizle birlikte, çocuklarımıza hediyeler hazırladık. Burada amacımız hem çocuklarımızın sağlığına psikolojik olarak katkıda bulunmak, hem de toplumsal anlamda kemik iliği donörlüğüne dikkat çekmek ve bu konuda insanların donörlük yapmasına daha motive yaklaşmasını, korkmadan, kaygılanmadan, bunun hiçbir sıkıntı olmayacağını, sadece çocukların hayatını kurtaracak bir adım olduğunu buradan belirterek toplumsal farkındalığı da artırmak istiyoruz. Tüm çocuklarımız hastalığını yenerek sağlığa kavuşsun, kansersiz bir yaşamla hayatlarına devam etsinler diliyoruz” dedi.