Hastaneden yapılan açıklamada "Trabzon'un Akçaabat ilçesinde hizmet veren seçkin sağlık kuruluşu Özel 7M Hastanesi,Yönetim kurulu başkanı, plastikten rekonstruktif ve estetik cerrahi uzmanı Ercan Yavuz, Yönetim kurulu başkan yardımcısı Plastik,Rekonstruktif ve estetik cerrahi uzmanı Ömer Ambarcıoğlu ve Kulak Burun boğaz hastalıkları uzmanı Erol Yıldırım ,diğer Ortaklarımız Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Evren Akmut,Kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı Erol Öztürk, Göz hastalıkları Uzmanı Kemal Türkyılmaz, İş insanı Yalçın Yavuz ile hizmet vermeye devam etme kararı aldı.7m hastanesi Bashekimi anestezi ve reanimasyon uzmanı Gökay Ateş, Başhekim Yardımcımız GETAT uzmanı Timur Beg ile yenilen yapısı hastalara daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedefleyen butik ve VIP hizmet anlayışını benimseyerek fark yaratmayı amaçlamaktadır.

Özel 7M Hastanesi olarak, hastalarımıza sunduğumuz hizmetleri daha da geliştirmek ve onlara konforlu bir tedavi süreci yaşatmak amacıyla butik hizmet anlayışını benimsiyoruz. Bu anlayış çerçevesinde, hastalarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak olanaklara ve teknolojiye sahip özel odalar ve hizmetler sunarak onların konforunu ön planda tutuyoruz.

Ayrıca hastanemiz, VIP hizmet seçenekleri ile de sektörde öne çıkmayı hedeflemektedir. Bu hizmet kapsamında, hastalarımıza özel danışmanlık, daha kapsamlı ve hızlı tetkik imkanları, özel konaklama ve transfer hizmetleri sunarak onların memnuniyetini üst düzeyde tutmayı amaçlıyoruz.

Güçlü hekim kadromuz ile birlikte, hastalarımıza sunduğumuz sağlık hizmetlerinin çeşitliliğini ve kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Alanında uzman ve deneyimli doktorlarımızla birlikte, çağdaş tıp teknolojisi ve en son tedavi yöntemlerini kullanarak hastalarımızın sağlıklarını en iyi şekilde korumayı ve iyileştirmeyi hedeflemekteyiz.

Özel 7M Hastanesi olarak, Türkiye'nin özellikle sağlık turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda, yurt dışından gelen hastalarımıza özel hizmetler sunarak ülkemizi sağlık turizminde daha da ön plana çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda, hastanemizde sunulan hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırarak, yurt dışından gelen hastaların güvenle tercih edebileceği bir kurum olmayı amaçlamaktayız.

Son olarak, Özel 7M Hastanesi olarak, yeni ortaklarımız ve yönetim kurulumuzla birlikte, hastalarımıza sunduğumuz hizmetlerde sürekli iyileşme ve gelişme sağlayarak, sağlık sektöründe öncü bir konuma gelmeyi amaçlıyoruz. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve güven için teşekkür ederiz."

Editör: Muharrem Altıntaş