AK Parti Belediyecilik vizyonunu bir adım daha öteye taşıyacak projelerdir. Birlikte, omuz omuza, el ele vererek hep birlikte kazanacağız.” dedi.

I M G 4991
AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ BİR MARKADIR
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, tanıtım toplantısında projelerini açıkladı. 
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının her dönem öncü bir rol üstlendiğini ifade ederek “AK Parti sadece yerelde değil, her alanda olduğu gibi, belediyecilikte de eser ve hizmet siyasetini şiar edinmiş, aziz milletimizle birlikte demokrasi ve kalkınma atılımlarını birer birer gerçekleştirmiştir, bundan sonra da gerçekleştirmeye devam edecektir. AK Parti Belediyecilik anlayışı bir markadır, bu anlayışı aziz hemşehrilerimizin desteğiyle sürdürmeye kararlıyız.” dedi.
ÇAĞDAŞ ÜRETKEN PROJELER
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’ın her bir projesinin Türkiye Yüzyılında AK Parti Belediyecilik vizyonunu bir adım daha öteye taşıyacağını kaydeden Çebi şöyle devam etti: “Bu projeler, üretken, adil, erişilebilir, vizyoner, şefkatli, sürdürülebilir, yenilikçi, kalkınmacı, çağdaş, güçlü, kapsayıcı ve dinamik projelerdir. 
I M G 4992
AK HİZMETLER DEVAM EDECEK
Bu projeler aynı zamanda AK Parti'nin belediyecilik tecrübesi ve birikimine, yenilikçi yaklaşımlarına dayanmaktadır. Sosyal donatı alanları, yeşil alanlar, sosyal ve kültürel hizmetler gibi birçok alanda Ortahisar’ımız yeniden yeni hizmetlerle buluşacak. 
I M G 4990
TÜM ORTAHİSAR’IN HAYATINA DOKUNACAK
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen AK Parti belediyeciliği, Türkiye'nin her köşesinde olduğu gibi Ortahisar’da da yaşam kalitesini artıracak, insanlarımızın hayatını daha da güzelleştirecektir. Alt yapıdan üst yapıya, sosyal belediyecilikten eğitim, bilim, sanat, kültür ve spor alanlarına kadar her alanda hayata geçireceğimiz projeler tüm Ortahisar’ımızı kapsayacak,  halkımızın hayatına dokunacak
İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK
Türkiye Yüzyıl Şehirleri ve Gerçek Belediyecilik bakış açısıyla 31 Mart akşamından itibaren Ortahisar’ımızda insan odaklı belediyecilik anlayışı devam edecektir.”

I M G 5019
MİLLETİMİZE HİZMET EN ULVİ GÖREVİMİZ
31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye'nin geleceği için çok önemli bir viraj olduğunu ifade eden Çebi şunları söyledi: “Cumhur İttifakı olarak, şehirlerimizin ve milletimizin kazançlarına odaklanan bir anlayışla hareket etmeye devam ediyoruz. Yunus Emre’nin de ifade ettiği gibi, “Biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.” düsturuyla hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Aziz milletimize hizmet etme görevi, bizim için en ulvi görevdir.
GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ
Gönlümüzdeki sevgi ve heyecanla, Ortahisar’ımızı daha da güzelleştirmek, bu şehri Türkiye'nin en parlak yıldızlarından biri haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.  Birlikte omuz omuza, el ele vererek, Türkiye'nin geleceğine yürümeye devam edeceğiz. 
I M G 5004
HAYIRLI OLSUN
İnanıyorum ki, birlikte daha nice zaferlere imza atacağız. Tüm projelerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Editör: Ömer Altıntaş