Okuma Sevdalısı Gençler etkinliğinin yürütücüsü olan Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İbrahim Türk’ün koordinatörlüğünde; İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş çocuklarla bir araya getirildi.

Konuk edilen İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, öğrencilerle bir süre kitap okuduktan sonra kendisine yöneltilen soruları cevaplayarak çocuklarla hoşça vakit geçirdi.

Akçaabat Anadolu Lisesi, Abdullah Fazıl Ağanoğlu İlkokulu, Darıca Ortaokulu, 17 Şubat Anadolu Lisesi, Halk Kütüphanesi üyeleri; Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi eşliğinde kitaplar okudular.

SİZLERİ BİRER KİTAP KIYMETİNDE GÖRÜYORUZ

Öğrencilerin sorularını cevaplayan İl Milli Eğitim Müdürü,

‘’Bizler sizlere birer kitap kıymetiyle yaklaşıyor ve bu sebeple de yolculuğunuz kitaplarla kol kola olsun diye elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Kütüphanesiz okulumuzun kalmaması, kütüphanelerimizin kitaplarla donatılması adına verilen büyük gayretlerin meyvelerini, siz çocuklarımızın geleceğinden ziyadesiyle alacağız. Bu bağlamda özveriyle ve kitap tutkusuyla çalışan değerli meslektaşlarıma ve aklını ruhunu kitaplarla beslemeyi bir yaşam biçimi edinmiş olan siz kıymetlilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Editör: Muharrem Altıntaş