Trabzon’un tanınmış ve sevilen ailelerinden Nuran-Cevdet Öksüz ailesinin güzel kızları Gökçen Öksüz, Fatma-Hakkı Kalmuk ailesinin yakışıklı oğulları Bedirhan Kalmuk ile hayatlarını birleştirerek dünya evine girdi. 
IMG_5175

Nikah merasimine Öksüz ve Kalmuk ailelerinin yanı sıra, Trabzon’un tanınmış simaları, STK temsilcileri, partililer ve kalabalık davetli topluluğu iştirak etti.

Trabzon’da bir düğün salonunda gerçekleşen ve OrtahisarBelediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kıydığı nikahla bir ömür mutluluğa ‘EVET’ diyen genç çiftin şahitliklerini ise Arsin Belediye Başkanı M.Sait Gürsoy, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, iş insanları İlyas Bozkurt, İbrahim Kalmuk, Arsin esnaflarından Yusuf Gürsoy, Çetin Koç, Ortahisar Belediyesi çalışanları Ahmet Toktamışhan Bahadır ve Nazire Başkan yaptılar. 

Çiçeği burnundaki gelin Gökçen’e evlilik cüzdanını takdim eden Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız genç çifti tebrik ederek mutluluklar dilerken, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de tebrikle beraber yakışıklı damada kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Bizlerde Öksüz ve Kalmuk ailelerini tebrik ediyor, Gökçen ile Bedirhan’a mutluluklar diliyoruz. 

Editör: Muharrem Altıntaş