MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da Huzura Çıktı MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Teşkilatı Tam Kadro Ankara'da Huzura Çıktı

Kıymetli Yomra’lı ve Trabzon’lu hemşehrilerim.

e531cd9c-caf6-4be9-9707-8ab348b13deb

Kurucu üyesi olduğum İYİ parti üyeliğinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.
İYİ partide kurucu üye olarak aktif bir şekilde çalıştığım süre boyunca partinin liyakat dürüstlük, özveri ve emeğe saygı ilkelerine her zaman bağlı kaldım. Bu ilkeler sadece benim değil, tüm kurucu üyelerin inandığı ve İYİ Parti’de  çalışma şevk ve  azmimizi bize veren ortak değerlerimizdi.
Ancak üzülerek ifade etmeliyimki, İYİ Parti son zamanlarda asli ilkelerinden uzaklaşmış, liyakat ve özverinin önemini göz ardı etmiştir. Bu da tabanda “cesurlar hareketi” nin motivasyonunun kaybolmasına sebep olmuştur.
Genel seçimlerde ve yerel seçimlerde bir partının oy kaybetmesi şüphesizki  bir kayıptır ama bundan daha vahim olanı, partinin temel ilke ve değerlerini ve halkın partiye olan umudunu kaybetmesidir. Bu da bugünkü durumun bir özetidir.
Son olarak, gerek İYİ Parti'de ve gerekse, Yomra-Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğim sırasında üzerime düşen vazifeleri layikiyle yaptığımı, bundan sonrada güzel Trabzon’umuz  için elimden geleni yapmaya devam edeceğimi bildirir, herkese en derin saygılarımı ve selamlarımı sunarım.

Neşe AY

Editör: Haber Merkezi