MHP TRABZON'DA ADAY TANITIMINI YAPTI  ''HODRİ MEYDAN '' DEDİ

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com   

MHP Trabzon Milletvekili Adaylarını Trabzon MHP İl Binasında Kalabalık bir Basın ve Partililerin katılımı ile gerçekleştirdi. 1 Kasım Seçimlerinde Trabzon'dan milletvekili adayı gösterilen Koray Aydın, Yavuz Aydın, Hüseyin Örs, Hasan Suiçmez, İlyas Eroğlu ve Gülen Demir için MHP Trabzon İl Başkanlığı'nda aday tanıtım töreni düzenlendi. TBMM Başkanvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında bugün 2 günlük program kapsamında Trabzon’a gelerek MHP İl Başkanlığından 1 Kasım seçimleri için Trabzon adayları ile seçim startını verdi.
MHP TRABZON MİLLETVEKİLİ KORAY AYDIN'' HODRİ MEYDAN'' DEDİ

 Aday toplantısında konuşan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, “Bugün burada adaylarımızı basınla buluşturma basınla tanıştırma ve kısa açıklamalarımız olacaktır. 1 Kasım seçimleri önce vatanımız için sonra milletimizin ve teşkilatımızın için hayırlı olmasını diliyorum. 6 tane çok değerli vekillerimizle birlikteyiz. Adaylarımız Sayın Gülen Demir, sayın ağabeyimiz duayenlerimizden İlyas Eroğlu ve bize her zaman önder olmuş çok saygı değer hocam Hasan Suiçmez, sevgili hocamız Trabzon’un sevgilisi çok değerli arkadaşım Hüseyin Örs kardeşim ve Trabzon’umuza siyasetine değer katan büyüklimanın değeri olan Yavuz Aydın ve Siyasete birlikte başladığım her zaman yan yana olduğumuz bir değerimiz gerçekten Trabzon için bir fırtına Sayın Koray Aydın. Ben bunlara bu zor dönemde adaylıklarını kabul ettiklerini için saygılarımı sunuyorum. Onlara söz veriyorum 1 Kasım’a kadar 24 saat her gün her gece durmayacağız biz varız hodri meydan diyoruz.

GÜLEN  DEMİR "TÜRKLÜK VE MÜSLÜMANLIK İÇİN ÖLÜRÜM"

Aday tanıtım toplantısınında konuşan MHP Trabzon Milletvekili adayı Gülen Demir, “MHP’de kadın kolları başkanı olarak görev aldım. Son derece mutluyum vatanıma hizmet için buradayım. İlyas Eroğlu, “Talebeliğimden beri ülkücüyüm. 1974 yılından bu yana avukatlığa başladım. Bu davanın içindeyim Bu gölgede tüm ilçelerin avukatlıklarını yaptım. Bıkmadan etmeden karşılıksız olarak bunu devam ettirdim. Benim için iki değer var Türklük ve Müslümanlık bunlar için ölürüm.

HASAN SUİÇMEZ "YENİDEN ŞAHLANACAĞIZ"

Aday tanıtım toplantısınında konuşan MHP Trabzon Milletvekili adayı Gülen Demir Hasan Suiçmez, “MHP’nin u son problemli dönemde ortaya koyduğu iradenin ne kadar haklı olduğunu gören ve bilen insanlar olarak buluşmanın heyecanı olarak bir aradayız. Sevinçliyiz. Bu davayı 50 yıldır savunan insanlarız biz. Hüzünlüyüz. Hak etmediği uygulamanlar ile karşı karşıya olduğumuz iktidar ile birlikteyiz. Dün ayakların altına almakta övündükleri Türk milliyetçiliğinin dün omuzlarınla riyakârlıkların bilen insanlarız.  Değerli genel başkanımızın önderliğinde 7 Haziran sonrası süreç söyleneler ve meydana gelenlerin MHP’nin makul duruşunun ne kadar önemli olduğunu kazanım edinmiştir. Bir kasım seçimleri yeniden şahlanacağı tekrar gönüllere gireceği bir seçim olacaktır. Bu millet artık kararını vermiştir. Bu millet kendini anlamak zorunda. Bu koalisyonu iradesinin nasıl ortaya koyduysa erken seçimde de ortaya koyacağız. Eksik bıraktıklarımızı elde edip zafer elde edeceğiz

HÜSEYİN ÖRS "VUR 3 HİLALE"

MHP Trabzon Milletvekili adayı Hüseyin Örs, “Çok zaman önce 7 Haziran dönemi yaşadık. Seçimi yapmayı aklına koyan Sayın Reis-i Cumhurun koalisyon görüşmelerinde Başbakan Davutoğlu’nun oyalamaları bitti.  7 Haziran’dan önce AKP iktidarının çözüm sürecini ile ilgili politikalarının bölünmeye götüreceğini söylemiştik. Bu yanlış politikalarının Türk evlatlarının oluk gibi gözyaşlarını akacaklarını söylemiştik. İktidarı elinde bulunduranların mağlup oldu şimdide MHP üzerinde uygulamaya koyduklarını operasyonlarla inanlara davalarına sahip adaylarını yanında kenetlenmiş vaziyette görünce hüsrana uğrayacaklarını görüyoruz.  MHP üzerinde operasyon deneyenler 1 Kasım’da hüsrana uğrayacaklar. Bugün gün 3 hilalde kenetleme günüdür dedik. Bizim bu çağrımıza yürekten destek verdiler bende MHP’nin 3.sıra adayı olarak diyorum ki Vur mührü 3 hilalle 3 olsun”  Yavuz Aydın, “7 Haziran’da gerekli çalışmaları yaptık. Trabzon ve Türkiye iradesini ortaya koyduk. Bu yaşanan süreçte bildiğimiz gibi MHP ile yapılan süreçte bir tiyatro oynandı. Bu koalisyon görüşmelerinin samimi olmadığını hepimiz gördük. Daha henüz 7 Haziran seçimleri olmadan baş danışman Binalı Yıldırım tarafından bu ülkede tek başına iktidar çıkmazsa erken seçime gidilir beyanatı vermişti. Milli iradenin sonucunda yaşanan süreç bir tiyatro şeklinde yaşandı. Önümüzde 1 Kasım seçimi olarak karşımıza çıktı. 7 Haziran seçimlerinden sonra 2019’da olacaktı. Şimdi ne oldu. 4 ay sonra önümüze seçim koydular. Bu bir fırsat seçimidir. Bizde bu fırsatı değerlendirip Cumhurbaşkanımız bize dedi ki bunu 6’ya çıkartın gelin dedi.  Bizde Cumhurbaşkanımızı kırmayacağız üzmeyeceğiz. Bizde gerekli mücadeleyi vereceğiz. Bu milli uyanışı hep beraber yapacağız. Bunu da 1 Kasım’da sandığa yansıtacağız.

KORAY AYDIN "TÜRKİYE'YE İPOTEK KURDULAR"

Aday tanıtım toplantısınında konuşan MHP Trabzon Milletvekili adayı Koray Aydın, “Söyleyeceklerimi dikine söyleyeceğim. Türkiye seçime gidiyor. Saray talimat verdi. Başbakan bir tiyatro oyunu oynar gibi sahneye koydu. Sarayın talimatı neticesinde hükümet kuruyor gibi çalışan Başbakan kendisine verilen görevi yerine getirdi ve Türkiye’yi  seçime götürüyor. Şunu herksin çok iyi bilmesi lazım. Bunun bir perde önü ve perde arkası var. Koalisyon kuruyormuş gibi yapıp saraya hapsolmuş bir başbakan perde arkasında da bu işi komanda eden yöneten bu seçimden tek başına iktidar çıkaramadım ne olur benim başına neler gelir korkusuyla risk alıp 276’ya tamamlayabilir miyim diyerek Türkiye’ye ipotek kurmuş..  . Siyasetin üzerinde bir vesayet oturttuk. Vesayeti kullandığı parti burada birinci parti çıktı. Bu irade Türkiye’de koalisyon kurulmasına izin vermedi. 32 günü tiyatronun birincisi perdesi olarak siyasi iktidarın Başbakanın CHP’nin bize koalisyon teklif etmediklerinin gösteresi bir tiyatrodur.  Süreye oynamak zamanı doldurmak. Laf olsun torba dolsun diyerek MHP’ye gelen bir başbakan. Konuşmasına başlarken bile 4 şartı kabul edemeyeceğini söyleyerek MHP’de koalisyon teklifi kurmayıp destek isteyen bir başbakan. Ben azınlık hükümeti kurarsam beni destekler misin teklifleriyle MHP’nin karşısına gelmiş bir başbakanlık portresi Şimdi seçime giderken nasıl bir Türkiye var Ekonomimiz felç. İlk 4 yıllık dönemi saymıyorum. Dünyada her yerden para yağıyordu. O dönemde gelişmekte olan ülkeler %11’e varan büyümeler yakaladılar. İkinci dönem 2008 negatif büyüdü partisiyle yaptığı büyümeyle de karşılayamadı.  Ondan sonra her sene kötüye gittik. Türkiye ekonomisi sürekli küçülerek devam etti. Esasa önemli olan bu vesait sistemi özellikle 3 dönemlerinde Türkiye’de adaletin içine düşürüldüğü durum bir numara. Bir ülkede adalet sistemi çökerse ekonomi dâhil her şey çöker.  Türkiye’nin en büyük iş adamlarına uyduruk yere iş yerlerini aranır. Herkesi korkutma ile hukuk yerlerde sürünür. Türkiye’de kimse hukukun sürdüğünü söyleyemez. Söyleyene deli muamelesi yapılacağından susacaktır. Hiçbir alanda başarılı olamazsınız. Bu yapıyla ile iş güvenlik sorunu da var. Türkiye’nin geleceğini tehdit ediyor. Türkiye’nin bir beka sorunu vardır.  Türkiye Cumhuriyet tarihin nen kritik döneminden geçiyor. Kim söyledi bunları Cumhurbaşkanı söyledi. Ne olmuş Türkiye’ye dibe vurmuş duvara toslamış. Bu yakınmaları yapan Pazar günü de tiyatro oyununun MHP’yi ayaklar altına aldım diyerek dalga geçen AKP zihniyeti yapmıştır. Onlara Trabzon’da dâhil pabucun nasıl olduğunu hep beraber göstereceğiz. Biz normal seçim olarak görmüyoruz. Biz geçen seçim kahvelerde binlerce delili var söylemedik mi açılım dediğiniz şey anaların gözyaşlarının oluk gibi akacağını söyledik. Biz haklı olduğumuz için söylemiyoruz. Biz dik duruşumuzu PKK’ya peşkeş çekerek askerinin polisin bile doğuya zırhlı araçlarla gittiği ülkenin vatandaşları bunu hesabını sormalıdır.