MHP 14. Olağan Kongre kapsamında ilk olarak Köprübaşı İlçe Kongresini gerçekleştirdi. İlçe Başkanı İrfan DEMİRCİ ve yönetimi yeniden seçilerek yollarına devam etti.

IMG_7089

Daha sonra Araklı MHP İlçe Kongresi yapıldı . MHP Araklı Kongresinde Metin Hacıhasanoğlu ve yönetimi seçildi .Kongreye Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar,Kamu-Sen İl Başkanı Coşkun Dilber ve MHP Trabzon İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ,Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Ertuğrul Bayrak ve partililerin katılımı ile gerçekleşti.

SÜRMENE'DE HAMİT KÜÇÜKALİ İLE DEVAM DEDİ 

IMG_7111-1

Kongre sonrası açıklama yapan duayen başkan Hamit Küçükali ;

Sürmene MHP İlçe Başkanlığı Görevine Yeniden layık gören öncelikle MHP Genel Başkanım Bilge Lİderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiye ,Trabzon MHP İL Başkanım Sayın Ömer Ayar Başkanıma, Sevgili İl Başkan Yardımcılarıma ,Tüm Delegelerimize Teşekkür Eder en Kalbi Saygı,Sevgi ve Muhabbetlerimi Sunarım. Sürmene  MHP İlçe Kongremize gelen MHP Trabzon İl Başkanımız Sayın Ömer Ayar  ,Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Üstüne ,Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hüseyin Azizogluna , MHP Delegelerimize ve üyelerimize çok teşekkür  ederim.

IMG_7110-1

MHP 14. Olağan Kongre kapsamında Sürmene İlçe Kongresi de gerçekleştirildi . İlçe Başkanı Hamit KÜÇÜKALİ ve yönetimi yeni dönem için vize aldı .  
IMG_7109-1

MHP Arsin Kongresinde seçilen Orhan Sarı ve Yönetim kurulu üyelerine ilk tebrik kongreye katılım sağlayan MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'dan geldi . 
IMG_7092IMG_7091IMG_7090

Editör: Muharrem Altıntaş