Altıntaş ; Saygıdeğer Hemşehrilerim
Ülkemiz ve milletimiz için son derece önemli bir seçimi daha geride bıraktık. Seçim sonuçlarının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 
28. Dönem MHP Trabzon Milletvekili Adayı olarak Trabzon’da ve özellikle doğum yerim olan Maçka’da vatandaşlarımızla, esnaflarımızla ve çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcilikleriyle konuştuk onların sıkıntılarını dertlerini dinledik, projelerimizi anlattık ve desteklerini rica ettik.
Çalışmalarımız sırasında halkımızdan çok güzel geri dönüşler aldık, dostluklar kazandık ve beraber çok güzel anılar paylaştık. Başımız dik ve alnımız ak bir şekilde görevimizi sorumluluk duygusu altında ve özverili bir şekilde yapmaya çalıştık. 
Bu vesileyle, 
Öncelikle bana MHP Milletvekili Adaylığı gibi onur duyduğum bir görevi layık gören Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye,
Seçim çalışmalarımız dolayısıyla beraber görev yaptığım diğer Milletvekili Adayı arkadaşlarıma MHP Trabzon İl Başkanıma, MHP KAÇEP İl Başkanıma, İlçe Teşkilat Başkanlarımıza ve MHP  Teşkilatlarına, oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getiren ve bizi destekleyen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Ülkemiz ve milletimiz için üç hilal altında daha nice görev ve sorumluluklar almaktan her zaman onur duyacağımı saygı ve sevgilerimle beyan ediyorum.
EDANUR ALTINTAŞ
MHP 28. Dönem Milletvekili Adayı.