TRABZON - Trabzon Valisi Tahir Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Yavuz o Tellioğlu ve MHP Trabzon İl Başkanı Alper Hacısalihoğlu’nu Valilik makamında kabul etti.

BAŞKAN KAYA, AVRUPA TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU TEMSİLCİLERİNİ KAHVALTIDA AĞIRLADI
BAŞKAN KAYA, AVRUPA TRABZON DERNEKLER FEDERASYONU TEMSİLCİLERİNİ KAHVALTIDA AĞIRLADI
İçeriği Görüntüle

I M G 5099-4

ZİYARET VALİLİK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
MHP heyeti, şehrin güncel konuları ve yürütülen projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Vali Tahir Şahin’i ziyaret etti.

Kabulde Vali Şahin’e şehrin genel durumu, vatandaşlardan gelen talepler ve kamu hizmetlerinin sahadaki yansımaları iletildi.

I M G 5098-2

"İSTİŞARE VE İŞ BİRLİĞİ ÖNEMLİ"
Görüşmede Trabzon’un eğitimden sağlığa, altyapıdan sosyal projelere kadar birçok alanda yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Vali Şahin, devletin tüm kurumlarıyla vatandaşın yanında olduğunu belirterek, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişarenin önemine dikkat çekti.

MHP MKYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, ziyarette Trabzon’un sorunlarının çözümü noktasında yerel yöneticilerle uyum içinde hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. MHP İl Başkanı Alper Hacısalihoğlu ise Valilik makamının şehrin birliği ve beraberliği adına yürüttüğü çalışmalara destek verdiklerini ifade etti.

PROJELER VE VATANDAŞ TALEPLERİ MASAYA YATIRILDI
Görüşmede özellikle;
- Şehir merkezindeki trafik ve ulaşım projeleri
- Kırsal mahallelerde altyapı çalışmaları
- Gençlik ve spor yatırımları
- Afetlere hazırlık ve Kızılay iş birliği

konuları ele alındı. Vali Şahin, gelen taleplerin ilgili kurumlara iletileceğini ve takibinin yapılacağını belirtti.

HATIRA FOTOĞRAFIYLA SONA ERDİ
Yaklaşık 40 dakika süren kabul, karşılıklı iyi niyet temennileri ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Vali Tahir Şahin, nazik ziyaretleri dolayısıyla MHP heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: Ömer Altıntaş