MHP Trabzon Teşkilatından TİSKİ Genel Müdürü’ne Ziyaret MHP Trabzon Teşkilatından TİSKİ Genel Müdürü’ne Ziyaret

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzonluları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Şubat Cumartesi günü Trabzon Meydan Parkı’nda saat 15:30’da başlayacak olan mitingine katılmaya davet etti. Aydın, tüm Türkiye’nin olduğu gibi Trabzon’un da Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde AK Parti iktidarında hizmet ve projeye boğulduğunu dile getirdi.

I M G 1658

HEP BİRLİKTE
DİNLEYELİM

Aydın, “17 Şubat Cumartesi günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Meydan Parkı’nda vatandaşlarımıza seslenecek. İlimize ve ilçemiz Ortahisar’a pek çok başarılı projeyi kazandıran, Trabzon sevdalısı Sayın Cumhurbaşkanımızı şehrimizin meydanında hep birlikte dinleyelim. 31 Mart seçimleri öncesinde Trabzon’da Meydan’ı doldurarak Sayın Cumhurbaşkanımıza şehrimizden büyük güç ve moral verelim.” ifadelerini kullandı. 

MİTİNG ALANINI
DOLDURALIM

Aydın, “Sayın Cumhurbaşkanımız Trabzon’a her zaman ayrı bir değer, ayrı bir önem vermiştir. Şehrimiz, AK Parti döneminde projeye boğulmuştur. Bu vesile ile Sayın Cumhurbaşkanımıza minnet borcumuzu ödemek ve en güzel şekilde karşılamak adına Meydan Parkı’nı doldurmak için bütün Trabzonluları miting saatinde alana davet ediyorum. Miting alanına gelerek Sayın Cumhurbaşkanımıza sevgisini gösterecek olan tüm hemşerilerime şimdiden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi