Memleket Partisi Trabzon teşkilatı, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilme kararı sonrası flaş bir açıklamaya imza attı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Trabzon Eski İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Erkan Armutçu, Trabzon il ve ilçe teşkilatları olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.


Erkan Armutçu'nun açıklaması şu şekilde;

Pazar günü çok önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Halkımız sandıkta bir karar verecek. Bütün Türkiye de bu karara saygı duymak zorunda. 45 gündür üzerimize oynanan oyunlar, FETÖ ve PKK bağlantılı kumpasların, sözde demokrat olan Milleti İttifakı'ndan kaynak olduğunu bütün halkımız biliyor. Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce bu sebeplerden dolayı üzülerek adaylıktan çekilmiştir. Biz Trabzon il ve ilçe teşkilatları olarak Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldık. Bizi 45 günden beri karalayan Millet İttifakı'na bir desteğimiz olmayacak. Zaten Millet İttifakı, PKK'nın siyasi uzantılarıyla iş birliği halindedir. Hiçbir Cumhurbaşkanı yoktur ki, 300 milyar Dolar borç ile ülkeyi yönetebilsin."