Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde yer alan programda Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi’nin, şef Hasan Tahsin Öğretmen yönetimindeki TSM Topluluğu Türk Müziğinin ‘Batmayan Güneşi’ bestekar, şair, büyük usta Zeki Müren’i anma gecesi düzenledi.  
Sunuculuğunu Uzman hekim Feraye Çakır’ın yaptığı gecede sahne alan Trabzon’un en kalabalık korosu, kostümleri ve performanslarıyla salonu dolduran izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
Şef Öğretmen yönetimindeki koro ve solistler Müren’in eserleri ve seslendirdiği birbirinden efsane şarkılarıyla adeta kulakların pasını sildi. Duayen sanatçı Zeki Müren’in hayatından kesitlerin yer aldığı sinevizyon gösterisi de geceye ayrı bir renk katarken, balerin Tamara Zurabishvili’nin “Gitme Sana Muhtacım’ şarkısındaki dansı ve ona eşlik eden sunucu Feraye Çakır’ın Zeki Müren tiplemesi ile şef Öğretmen’in yeğeni Nazlı Örseloğlu’nun gitarıyla seslendirdiği türkü tüm izleyicilerden tam not aldı.
Muhteşem programın sonunda gecenin mimarı koro şefi Hasan Tahsin Öğretmen’e, koro elemanlarına, saz ekibine ve gecenin başarılı sunucusu Çakır’a Trabzon Vali Yardımcıları Ali Yılmaz, Bünyamin Yıldız ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler daire Başkanı Erdem Zekeriya İskenderoğlu tarafından çiçek takdim edildi.