ANNE ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI AVRASYA ÜNİVERSİTESİNDE  KEP FIRLATTI

Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Anne Üniversitesi Mezunları Avrasya üniversitesinden Diplomalarını Törenle aldı. Anne Üniversitesi Mezunlarına Diplomalarını Avrasya Üniversitesi Vakfı Başkanı Ömer Yıldız, Eski Bolu Üniversitesi Rektörü YÖK Danışmanı Prof.Dr.Sezer Komsuoğlu, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Aşkın Asan ,Öğretim üyeleri ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve Ak Parti Trabzon İl Başkanı Bahar Ayvazoğlu taktim etti. 

Avrasya Üniversitesi Erdoğan Bayraktar Yerleşkesi Anfisi'nde yapılan Törende Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu,Yök Danışma Kurulu Başkanı Komsuoğlu ve Rektör Asan Birer konuşma yaptıktan sonra her biri Anne Olan Ev Hanımlarının dört hafta süren eğitimden sonra Diplomaları hak sahiplerine taktim edildi. 

Anne Üniversitesi Öğrencileri adına bir konuşma yapan Üniversite Öğrencisi 2 Çocuk sahibi bir Anne ben Annelere birer örneğim onlarda benim gibi girdiler Üniversiteye artık okumayı hiç bırakmamalıdırlar dedi. 

Daha sonra Anne Üniversitesi mezunlarına Diplomaları verildikten sonra Üniversite Bahçesinde Kep Töreni yapılarak Hatıra Fotoğrafı çekildikten sonra tören sona erdi. 

Yomra Belediyesi ve Avrasya Üniversitesi Ortaklaşa düzenledikleri bu Proje Kapsamında Anne Üniversitesine kayıt yaptıran Öğrenciler yaşları 20 ile 60 yaş arası evlerinden alınarak eğitim görecekleri Avrasya Üniversitesine  her sabah akşam taşındılar .

Görünmez kahramanlar Anne Üniversitesi Proje Ekibi ise şu isimlerden oluşmakta ;

Proje Başkanı:Seda Turhan
Melike Kantarcı
Mehmet Kılıç
Aslıhan Algan
Aslı Kızılkaya
Sefa Aydın
Hilal Demirbaş
Serdar Tezcan
Tuğçe Karadeniz
Betül Uzuner
Bilal Güneş

Danışmanlar:
Öğretim Üyeleri Leyla Aydemir ve Nalan Kazaz