Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) öğrencileri, üniversite hayatına sadece derslerle değil, fikirleriyle de yön vermeye devam ediyor. Bu kapsamda KTÜ Türk Dünyası Gençlik Topluluğu, yürüttükleri ve planladıkları projeler üzerine istişarelerde bulunmak amacıyla Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret etti.

Topluluk Başkanı Muhammed Görkem TİLBİ başkanlığında gerçekleştirilen ziyarette; Başkan Yardımcısı Efe Berk Çam, Genel Sekreter Melisa Kara, Organizasyon ve İnsan Kaynakları Sorumlusu Devran Gülkan, Sosyal Medya Sorumlusu Meryem Kerimoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Sudenur Nisa Doğan da yer aldı. Görüşmede, geçmiş dönem faaliyetleri değerlendirilirken yeni dönemde hayata geçirilecek projeler için Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’nın görüşleri alındı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde iki daire başkanı görevden alındı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde iki daire başkanı görevden alındı
İçeriği Görüntüle

Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, gençlerin fikirleriyle üniversiteye dinamizm kattığını vurgulayarak, “KTÜ’nün en büyük gücü öğrencilerimizin üretkenliği ve dayanışmasıdır. Öğrenci topluluklarımızın projelerini yakından takip ediyor, onları her zaman destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

KTÜ Türk Dünyası Gençlik Topluluğu’nun ziyareti, üniversite bünyesindeki diğer topluluklar için de ilham verici bir örnek oluşturdu. Üniversite yönetimiyle doğrudan iletişim kurarak projelerini geliştiren topluluk, aktif öğrenci katılımının ve ortak aklın üniversite yaşamındaki önemini bir kez daha ortaya koydu.

Muhabir: Ömer Altıntaş