Kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem veren Akçaabat Belediyesi tarafından yapılan girişimler sonucunda Trabzon’da düzenlenen 24. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde 4-5 Mayıs 2024 akşamları saat 20:00’de Kayseri Devlet Tiyatrosu “Kral Üşümesi” adlı oyunla büyüklere, 8 Mayıs 2024 günü İzmir Devlet Tiyatrosu saat 11:00 ve 15:00 te “ Otobüs Durağında Üç Bencil “ adlı çocuk oyunu ile Erol Günaydın Sanat Merkezinde izleyicilerle buluşacaklar.

Bu Şehre Yeni Kültür Sanat Merkezleri Kazandıracağız Bu Şehre Yeni Kültür Sanat Merkezleri Kazandıracağız

021Fa2A9 0E5A 46Bd Bfaf 7Fd3Cd41C357

KÜLTÜR SANAT OLMADAN BELEDİYECİLİK OLMAZ

Kültürel ve sanatsal faaliyetlere büyük önem veren Akçaabat Belediyesi, gerçekleştirdiği ve öncülük ettiği faaliyetlerle öne çıkıyor. 

Geçmişten bugüne kadar kültür ve sanatın Akçaabat’ın genlerine işlediğini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Rutin belediyecilik hizmetlerimizi elbette ki aksatmadan yerine getiriyoruz. Rutin işler kadar önem arz eden kültür sanat faaliyetlerimizi de yılın her döneminde düzenliyoruz. Kültür sanat faaliyetleri olmadan yapılan belediyecilik hizmeti benim nezdimde eksiktir. Yaptığımız kültür sanat etkinliklerinden geriye halkımızın yüzündeki memnuniyet tebessüm ve gözlerindeki sevgi dolu ışıklar kalıyor. Biz o tebessümü kaybetmemek ve o ışığı söndürmemek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bilhassa kültür ve sanat faaliyetlerinin, bizler için nefes almak kadar elzem bir ihtiyaç olduğunun farkındayız. Kültür sanat etkinliklerimizi gerçekleştirirken her kesime hitap eden ve devamlılığı olan faaliyetler olmasına özen gösteriyoruz. Bu kapsamda önemli tiyatro organizasyonlarından biri olan Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde yer alan iki tiyatro oyunu Akçaabat’ta Erol Günaydın Sanat Merkezinde sahnelenecek. 4-5 Mayıs 2024 akşamları Kayseri Devlet Tiyatrosu “Kral Üşümesi” adlı oyunla büyüklere, 8 Mayıs 2024 günü İzmir Devlet Tiyatrosu ise “Otobüs Durağında Üç Bencil “ adlı çocuk oyunu ileçocuklarla buluşacak. Tüm tiyatro severleri şimdiden bu muhteşem iki oyunu izlemeye davet ediyorum. Ayrıca Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali’nde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi. 
Cf6Ea7D9 2D10 40Cf 8Dc9 6368A88Aa9E1

4-5 Mayıs 2024 akşamları Kayseri Devlet Tiyatrosu “Kral Üşümesi” adlı oyun ve 8 Mayıs 2024 günü İzmir Devlet Tiyatrosu “ Otobüs Durağında Üç Bencil “ adlı çocuk oyunu için biletler

Editör: Ömer Altıntaş