Son gelen Gazze Sağlık Bakanlığı açıklaması vahşetin boyutunu gözler önüne serdi. İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki El-Ehli Baptist Hastanesi saldırısında en az 500 şehit var. Dünyanın gözleri önünde yaşanan kıyımdan korkunç görüntüler geliyor. Enkaz altında çok kişi var. Ölü sayısının daha da artma ihtimali yüksek. Hamas ve FKÖ de "Saldırı bir soykırımdır" açıklamasında bulundu. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 3 günlük yas ilan ettiklerini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

SON DAKİKA: İSRAİL'DEN GAZZE'DE HASTANE KATLİAMI

İsrail, 11 gündür Gazze'ye ölüm yağdırıyor. Havadan ve denizden abluka altına aldığı Gazze'de her 5 dakikada bir Filistinlinin hayatını kaybettiği bilinirken İsrail bir insanlık suçu işliyor. Son olarak Gazze'de hastanenin vurulduğu öğrenildi. En az 500 kişi hayatını kaybetti. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı "İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki El-Ehli Baptist Hastanesine bombalı saldırısında 500 şehit var." açıklamasında bulundu.

İSRAİL'DEN SİVİL KATLİAMI! HASTANEYİ VURDULAR

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Ashraf Al-Qudra yaptığı açıklamada, İsrail tarafından Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında en az 500 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

İsrail ordusu dünyanın gözü önünde tam anlamıyla bir katliam gerçekleştirdi.

Sabah 

Editör: Muharrem Altıntaş