Bu yol Trabzon’umuzun trafiğini ciddi anlamda rahatlatacak bir yoldur. Bunun için Sayın Ulaştırma Bakanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bu işleri devamlı takip eden Sayın Vekillerimize, Sayın Belediye Bakanımıza, bu işin başında bulunan Bölge Müdürümüze, İl Müdürümüze ve diğer arkadaşlara da teşekkürlerimi arz ediyorum.

IMG_0053

Bu bulvar tamamen bittiğinde de Trabzon’umuzun şekli değişecek. Çünkü bir taraftan da şehrimizi de yapılan kamulaştırmalarla şehir sağlamlaştırmasını da sağlamış oluyoruz. Şehri de kentsel dönüşüme tabi tutmuş oluyoruz. Onun için şehir çok daha iyi bir hale gelecektir. Buna inanıyorum. Teşekkür etmek az gelir, minnettar olmak lazım bütün bunlara sebep olanlara.

IMG_0054

İŞTE BİTİŞ TARİHİ

Şu anda 28 kilometrenin 18’i bitmiş vaziyette ve kullanıyoruz. Allah nasip ederse bu yılın sonuna kadar buradaki tünelimiz de bitti, bir takım yapıları yapmaya gayret ediyor arkadaşlarımız. Burası da bitecek ve sene sonuna kadar 2 kilometremiz daha olacak. 28 kilometrenin 20 kilometresi bitmiş oluyor. Ondan sonra da devam edecek.

IMG_0055IMG_0056IMG_0057

Editör: Muharrem Altıntaş