İYİ Parti yeni Trabzon İl Başkanı ve Ortahisar İlçe Başkanı belli oldu. Genel Merkez tarafından görevlendirilen Muhammet Erkan, yeni İl Yönetimini oluşturacak. Ortahisar İlçesi için ise Kemal Eraydın görevlendirildi. 

İYİ Parti’nin yeni Trabzon İl Başkanı Muhammet Erkan oldu. İYİ Parti’de daha önce Ortahisar İlçe Başkanlığı yapan Erkan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de İYİ Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayıydı. 


Ortahisar Kent Lokantası’nda, tarihi Kalkanoğlu Pilavı dağıtıldı Ortahisar Kent Lokantası’nda, tarihi Kalkanoğlu Pilavı dağıtıldı

İl Başkanı Fatma Başkan ve yönetiminin istifasının ardından boşalan İYİ Parti İl Yönetimini yeniden kurması için Genel Merkez, Muhammet Erkan’ı görevlendirdi. 


Erkan, İYİ Parti Trabzon İl Yönetimini kurmak için çalışmalara başlarken, Ortahisar İlçesi için de görevlendirmenin yapıldığı kaydedildi. Ortahisar İlçesi için de Genel Merkezin Kemal Eraydın’ı görevlendirdiği öğrenildi. 

NE OLMUŞTU?
İYİ Parti’nin geçtiğimiz günlerde yapılan Seçimli Olağanüstü Kurultayında yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu seçilmişti. Yapılan seçimin ardından Genel Başkan adayı Koray Aydın’ı destekleyen Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan ve Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, yönetimleriyle birlikte istifa etmişti

Editör: Ömer Altıntaş