İYİ Parti bugün yaptığı aday tanıtım toplantısı ile Serkan Dübüş’ü, Beşikdüzü Belediye Başkan adayı olarak açıkladı. 

 b7681065-e63c-4dd6-9627-b049eb80e54a

İYİ Parti Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Serkan Dübüş, bugün düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. 
İl Binasında düzenlenen aday tanıtım törenine İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, İl Başkanı Fatma Başkan, Kunucu Üye Ali Sağır, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammet Erkan, teşkilat mensupları, partililer ve Beşikdüzülü vatandaşlar katıldı. 
c3c5cfe1-e7fe-4289-aefc-8b790533aa7d

Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Fatma Başkan, “Birlikte el ele, omuz omuza, Beşikdüzü’nde inşallah İYİ Parti belediyeciliğini buluşturup kazanacağız. İnancımız tam. Başkanımıza, vekilimize, Beşikdüzülü hemşerilerimize güvenimiz tamdır. İYİ Belediyeciliği Beşikdüzü ile buluşturup, birlikte kazanacağız. 
Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı, kazanmış, başarmış bir şekilde birlikte omuz omuza, partimizi en yüksek noktalara çıkarıp, bu birlikteliği yürüteceğiz” dedi. 
856936bc-50cd-49a8-958d-48da5512fdd6

Kıymetli hemşehrilerim sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum

İyi Parti İl Başkanı Fatma Başkan İstifa Ettiğini Duyurdu İyi Parti İl Başkanı Fatma Başkan İstifa Ettiğini Duyurdu

Eğitim ve irfan yuvamız, güzel ilçemiz Beşikdüzü’müze hizmet için kutlu bir yola çıkıyoruz. Dün olduğu gibi bugünde, Beşikdüzü için el ele, gönül gönüle sloganıyla bugün itibariyle çalışmalarımıza başlıyoruz. Trabzon’umuzun incisi olan ilçemiz eğitim-öğretim, tarihi, turistik, kültürel ve sanatsal yönleriyle tarihinin her döneminde önemli bir merkez olarak adından her zaman bahsettirmiş ve bahsettirmeye devam edecektir. Bizler güzel ilçemizin çok daha fazlasını hak ettiğine inanıyoruz. Beşikdüzü’müzün çok büyük ve güçlü bir potansiyeli mevcuttur. Önemli olan bunu ortaya çıkarabilmektir ve bu bizim ellerimizdedir. Şehrimiz kendini eğitim alanında kanıtlamış ve öncü olmuştur. Ancak Beşikdüzü’müz, eğitimin yanında bilim, sanat, spor ve turizm alanında gelişmeye müsaittir. Ama bu yönleri yıllardır ortaya çıkarılmamıştır. Bizim en büyük hedefimiz bu potansiyeli ortaya çıkarmaktır. Şehrimizi daha yaşanabilir modern bir kent haline getireceğiz. İnsanlar nerede rahat bir nefes alabiliriz dedikleri zaman, akıllarına ilk olarak Beşikdüzü gelecek. Ortak aklın ön planda olduğu yönetim anlayışını benimseyerek, katılımcı ve ulaşılabilir bir belediyecilik yapacağız. Bundan sonraki dönemde hiçbir hemşehrimiz ayrımcılığa maruz kalmayacak. Parti ayrımı gözetmeden, Beşikdüzü’müzü, ilçemizin kimliğine yakışan şekilde saygı ve sevgi diliyle yöneteceğiz. Birlik ve beraberlik içinde hizmet edeceğiz. Bilim, sanat ve spora önem vereceğiz. Bu alanlarda yapacağımız projeler ile çığır açacağız. Beşikdüzü’müzü İYİ Belediyecilik ile buluşturacağız, Türkiye’de örnek gösterileceğiz. Bunların yanında gençlerimiz için yeni istihdam sahaları oluşturacağız, onlara kendi kendine yetebilen bir kent bırakacağız. Çabamızın en büyük kısmı çocuklarımız ve gençlerimiz içindir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.” Kıymetli hemşehrilerim ,sizlerin de desteğiyle çocuklarımız, gençlerimiz ve aydınlık bir Beşikdüzü için ele ele, gönül gönüle hep birlikte çalışacağız. Beşikdüzü’müze güzel hizmetler getirmek için desteklerinize talip olduğumu belirtiyor,  sizleri yeniden saygı ve sevgilerimle selamlıyorum.

6d28e3e3-4bef-49b2-8953-9b2ecc8e265351e3de67-d991-49a0-8cd6-db9d13bc831c1594e65b-6359-4be4-a2a3-ccc85b3d8194

Editör: Haber Merkezi