İş İnsanı Süleyman Durmuş; Dünya Engelliler Gününde Engellileri Sevindirdi 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon'un Sürmene ilçesinde Down Sendromu ve engelli öğrenciler 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde becerilerini sergilediler. Sürmeneli İş İnsanı Süleyman Durmuş Muratlı Özel Eğitim Ana Okulu Öğrencilerini sevindirdi. Durmuş Kalp Şeklinde yaptırmış olduğu Puf'ları Kendi doğduğu Mahallede hizmet veren Muratlı Özel Eğitim Ana Okulu Öğrencilerine hediye etti . Bir Birinden güzel Puflar Özel Öğrencileri mutlu etti. Hayır sever İş İnsanı Süleyman Durmuş Pufları teslimden sonra şu açıklamayı yaptı. 

SÜLEYMAN DURMUŞ 
Sürmene'ye güzel hizmetlerde bulunan Sürmene Belediye Başkanım Sayın Rahmi Üstün'ü yakından tanıdıktan sonra benimde çorbada tuzum olsun dedim ,Sürmene için nasıl bir hizmet yapabilirim derken bu fikir geldi aklıma iyide olmuş Özel Çocukları sevindirmek onların sevabını almak benim için mutlulukların en güzeli oldu. Sebep olan Sürmene Belediye Başkanım Sayın Rahmi Üstün'e buradan çok teşekkür ediyorum o var olduğu sürece Sürmene'ye güzel hizmetlerimizin devamı gelecek inşallah .Durmuş Muratlı Özel Eğitim Ana Okulu Öğrencileri İçin Ürettiği Pufları İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi'ye teslim etti. Durmuş Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ'ı ,Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi'yi ve diğer daire amirlerini tanıdığıma çok memnun oldum dedi. Sembolik fotoğraf çekimi yapıldıktan sonra Küçük yüreklerin el emeği göz nuru yaptıkları sergileri tek tek gezildi. 

ÖZEL ÇOCUKLAR MAHARETLERİNİ SERGİLEDİ

Sürmene Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Muratlı Özel Eğitim Ana Okulu, Sürmene Yardımlaşma Vakfı Orta Okulu ve Sürmene Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulaması Lisesi Sürmene Kapalı Spor Salonunda yıl boyu yapmış oldukları eserleri engelliler haftası sebebiyle sergilediler.

ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL DÖNER İKRAMI 

Sürmene Kapalı Spor Salonunda yapılan 3 Aralık Dünya Engeliller Gününde Özel Çocuklar bir birinden güzel el emeklerini sergildekten sonra Hayırsever İş İnsanı tarafından her yıl özel olarak yaptırılmakta olan Döner ziyafeti ile ödüllendirildiler. 

Down sendromu ve engelli öğrencilerin sergisine Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Arsin Kaymakamı Yakup Güven ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Trabzon Sosyal ve Aile Politikalar İl Müdürü Ahmet Kurt, Sürmene Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi,Sürmene Gençlik Spor İlçe Müdürü Kağan Seymen,Arsin Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ ile çok sayıda daire amiri ve veliler hazır bulundu.