Başkan Mumcu’dan “ALO 199” Çağrı Merkezi Teşekkürü Başkan Mumcu’dan “ALO 199” Çağrı Merkezi Teşekkürü

Esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle güne başlayan Saral, iftar programı için Tonya’ya gitti.

2Ca745B6 D1Ad 41F7 A518 F8147C2Be466
Yerel seçimler için zaman daralırken, çalışmalar da yoğun bir şekilde devam ediyor. CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral rüzgârı arkasına alarak ilerlemeye devam ediyor. Yomra ve Tonya ziyaretleri sırasında, vatandaşların aktardığı, yol ve ulaşım problemleri, kanalizasyon, su kesintileri, göç verilmesi, turizm ve hayvancılık alanlarındaki boşluklar yüzünden yaşanılanmağduriyet sorunlarına çözüm olabilecek projelerinden bahsetti. 
F7518Fe4 B4Ee 434A Bf27 18E58E0A48Dc

Hasan Süha Saral, “Özellikle kırsal mahallelerde yaşanan kanalizasyon konusunda Bilim Kurulu ile çalışmalar yapılarak çözümler yaratılacak. Şehir planlamalarımıza öncelik verdiğimiz ve her şeyi uzun vadeli düşündüğümüz için bu sorunlar artık sorun olarak kalmayacak. Temiz içme suyu insani bir haktır. Kentsel dönüşüm projelerine ve insan onuruna yakışır barınma ihtiyacına yönelik olarak da, düşük gelirli vatandaşlarımız için projeler geliştirip uygulamayı amaçlayan bir iştirak kuracağız. Şu anda var olan sorunları sizin desteğinizle ve bütün projelerimiz sayesinde rahatlıkla çözeceğiz.” dedi. 
3Afe994A 60D0 44Ae 92Ba 64273681F0C7

TRABZON YEŞİL BİR KENT OLACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral’a programında CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP İl Başkanı Mustafa Bak, il ve ilçe yönetimleri de eşlik etti. Saral, Eski Trabzon Milletvekili İ. Vecdi Aksakal’ın cenaze törenine katıldıktan sonra, taziye dileklerini iletip, İftar programı için Tonya’ya gitti. İki ilçede de büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılaşan Saral, burada yaptığı konuşmada, “Heyelanlı alanlarda ağaçlandırma çalışmaları, ilköğretim çağındaki çocuklarımızla ağaç dikme etkinlikleri yapılacak. İmar planlarında ağaçlandırılacak alanlar fazlalaştırılacak, hemen uygulayacağımız imar yöntemleriyle kamuya kazandırılarak, kent parklarının da altyapısını oluşturacak ağaçlık alanlar üretilecek.” dedi. İlçe Belediye Başkan adayı Ali Tokgöz, ilçe başkanı ve ekibiyle beraber ziyaretlerini tamamladı. 
99083D2F B65E 40Bd 9D7B 7Dde080Eee81

Editör: Haber Merkezi