Süper Lig’in 5.haftasında Trabzonspor, Beşiktaş’ı 3-0’lık skorla devirdi. Maç sonrası teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.
 Şenol Güneş maç sonrası açıkladı: ‘Trabzonspor haketti”
 

Ligin 5.haftasında Trabzonspor, Beşiktaş’ı kendi evinde 3-0’lık skorla devirdi. Karşılaşma sonrası teknik direktör Şenol Güneş  açıklamalarda bulundu.

Güneş şu ifadelere yer verdi:

“Gollerle ilgili bir şey diyemem. Oyunla ilgili düşündüğümüzün altında oynadık. Rakibini pozisyonu toktu. Yavaş bbi toyun vardı. Yediğimiz gol hata ve şansızlıktı. Rakibi dirençli hale getirdi. Oyun akılığımızı yoktu. Kazanmayı hak etmediğimiz bir maçtı. Rakinimizi golleri bulunca daha inançlı oynadı. Rakip daha çok hak etti. Daha sert oynadı. Bunun karşılığını aldı”
“Oyun olarak zaten yavaş oyun içerisinde beklenmeyen bir şekilde kendi sahamızdaki gibi oynuyorduk. Top kaybettik ve goller yedik. Rakibimiz de bunu yapmaya çalıştı. Bu tip goller yememek gerekiyor. Frikik golü öncesi pozisyon yok. Goller oyunun akışını değiştirdi. Oyunumuz kendi oyunumuzun altındaydı. Top kaybetmeyen bir takım görüntüsü vermedik”

Editör: Muharrem Altıntaş