Bir Oyuncak da Sen Al” isimli oyuncak toplama kampanyası başlatıldı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, oda olarak depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine yardımda bulunduklarını, ayrıca Trabzon’a gelen depremzedelerin iş bulması ve diğer ihtiyaçları için de çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen oyuncak kampanyasına da elimizden gelen desteği vereceğiz. Trabzon’un bu konuda yine birlik olacağına inanıyorum” dedi.

TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zühal Akyüzlü de TOBB’a bağlı tüm oda ve borsaların olduğu gibi TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun da depremzedelere yardımcı olmak için canla başla çabaladığını vurgulayarak, “Bu kapsamda koordinatör odamız Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile oyuncak toplama kampanyasını başlattık. Bölgede çalışan kadın girişimcilerden edindiğimiz bilgiler doğrultusunda çocuklardan ve ailelerinden oyuncak talebinin yoğun şekilde geldiğini tespit edince bu kampanyanın çok doğru bir girişim olacağına inandık. Trabzonlu hemşerilerimizin çocuklarımızı yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

OYUNCAKLAR 10 NİSAN TARİHİNE KADAR TTSO’YA BIRAKILABİLİR

Akyüzlü, kampanyanın 10 Nisan 2023 Pazartesi gününe kadar süreceğini belirterek, “Oyuncakların yeni alınmış olmasını istiyoruz. Oyuncak dağıtımları sırasında her çocuğa eşit güzellikte ulaşmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımız kampanya kapsamında getireceği oyuncakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın Pazarkapı’daki hizmet binasının girişine 10 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar bırakabilir” dedi.

Toplanan oyuncakların bölgedeki TOBB Kadın Girişimciler İl Kurullarının koordinasyonunda ihtiyaç sahibi depremzede ailelere teslim edileceği vurgulandı.