Ortahisar Belediyesi, KKTC İskele Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bu sene ortaklaşa 3.cisini düzenleyeceği Hamsi Festivaline katılmak için Kuzey Kıbrıs’a gitti. Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Başkanlığı’nda Kıbrıs’a çıkarma yapan grupta Başkan Genç’in eşi Arzu Genç ,daire amirleri ile Trabzon'un Efsane Horoncuları Şapkalılar Folklor Ekibi’de grupta yerini aldı . 

Ortahisar Belediyesi,kardeş Belediye KKTC İskele Belediyesi’nin bu sene 3.düzenleyeceği ‘Kültürlerin Kaynaşması Etkinliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti .. Ortahisar Belediyesi’nin etkinlikte kuracağı stantta ziyaretçileri bekliyor. Stantta Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda kursiyerlerin  hazırladığı Trabzon’a özgü el emeği göz Nuri ederler sergilenecek Ayrıca Trabzon’un tarihi mekanları ile ,Ortahisar Belediyesi tarafından yapılan Trabzon Akvaryum,Boztepe yürüyüş yolu ile diğer hayata geçen ve devam etmekte olan projelerinde tanıtımı yapılacak .

Başkan Genç KKTC’de ilk gün Kardeş Kıbrıs İskele Belediyesini ve kapalı Maraş bölgesini ziyaret etti.İskele Belediye Başkanımız Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri ve Muhtarlarla bir araya geldi .  



EFSANE HORONCULARI ŞAPKALILAR GİRNE LİMANINDA İLK GÖSTERİLERİNİ YAPTILAR .