Kahramanmaraş merkezi yaşanan depremler sonucunda Trabzon’a gelen misafirleri ikamet ettikleri adreslerde ziyaret eden Milletvekili Ayvazoğlu millet olarak bu zor günleri de el birliğiyle aşacaklarını belirterek “25 gün deprem bölgesinde gece gündüz demeden yaraları sarmaya gayret ettik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devlet millet tüm imkanlarımızla bölgede çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Allah’ın izniyle bu zor günleri de aşacağız.”dedi. 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin tarihte ender görülen felaketler arasında olduğunu ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu “Deprem bölgesinden gelen misafirlerimize şehrimizde sıcak yuvalarını açan imkanlarını onlarla paylaşan Allah rızası için onların yanında olan herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizle, milletimizle ve hemşehrilerimizle bu manada gurur duyuyorum. Depremin ilk anından itibaren hep birlikte el ele verip yaraya merhem olmaya çalıştık. Rabbim milletimizi böyle afet ve felaketlerde muhafaza eylesin.”ifadelerini kullandı. 


Trabzon’da misafir olan depremzede vatandaşların her zaman yanlarında olduklarının altını çizen Milletvekili Ayvazoğlu “Deprem bölgesinde aşama aşama çalışmalarımız devam ediyor. İlk etapta çadır kent ardından konteynır kent ile devam eden barınma olanaklarıyla vatandaşlarımızı hızla daha iyi koşullara kavuşturmaya gayret ediyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hızla başlatılması talimatını verdiği konutların da tamamlanmasıyla vatandaşlarımıza konutlarını teslim edeceğiz. İnşallah o zamana kadar ve o sürecinde devamında her zaman depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz, onları bir an bile yalnız bırakmayacağız.” diyerek her zaman depremzedelerin yanında olacağını belirtti.