Başkan Ayar ayrıca  “ Evimiz Evinizdir” kampanyası başlatarak halkımızın teveccühünü kazanan Trabzon Valiliğine , Trabzon Büyükşehir Belediyesine ,ilçe belediyelerine ve bu kampanya destek veren tüm Trabzon halkına sonsuz teşekkür ediyorum. 

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ,yönetim kurulu üyeleri ,Keçap Başkanı Gülen Demir ve yönetim kurulu üyeleri , merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkenin birçok ilini etkileyen deprem sonrası Trabzon’a  gelen ve barınma başta olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanan depremzedeleri ziyaret etti.

BAŞKAN AYAR'DAN "EVİMİZ EVİNİZDİR" KAMPANYASINA TAM DESTEK 

Depremzedeler ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ayar, çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

YANINIZDAYIZ 

 MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ilimize gelen depremzedeleri ziyaretinde “Tüm ülkenin yüreğini yakan deprem felaketinin ardından şehrimize gelmeye başlayan depremzedelerimizden Trabzon’umuza ulaşan vatandaşlarımıza ziyarette bulunduk. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek sohbet ettik. Bizler millet olarak zor zamanlarda millet olmanın ve dayanışmanın bilincinde olan insanlarız. İnşallah bu süreç boyunca Trabzonumuzda ağırlayacağımız depremzedelerimize MHP teşkilatımız olarak elimizden geleni yapacağız. Depremzede vatandaşlarımıza “ Evimiz Evinizdir” kampanyası başlatarak Evlerini gönüllü olarak depremzede kardeşlerimize açan ve onlara ihtiyaçları yönünde destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyorum.” 
​​​​​​​