CHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Sibel Suiçmez basın mensuplarıyla bir araya geldi.

KTÜ Sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya gelen Suiçmez, Milletvekili aday adaylığı için Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti.


Suiçmez şu ifadelere yer verdi;

TRABZON'UN ÇIĞLIĞI OLMAK İÇİN SİYASETE GİRDİM
Trabzon'da birlikte büyüdük. Sizler kentin sorunlarını yansıtırken bizlerde bu alanda hak mücadelesi için çalıştık. Biz sizleri, sizler de bizleri iyi biliyorsunuz. Yıllarca bu kente yaşamaktan hepimiz büyük gurur duyduk. Ne olursa olsun bu şehirde yaşamaktan nefes almaktan gurur duyduk, ama gelinen noktada bakan sayısının artmasına bürorasideki kişi sayısının artmasına rağmen, basit trafik sorunlarını işsizlik sorunlarını çözememiş bir şehir. Varolan kurum ve kuruluşlarını başka şehirlere kaptıran bir şehir olmasından duyuduğum üzüntüyü de anlatmak isterim. Ne kadar bürokrat sayısı artmışsa yanlızlığı da  kadar artmış bir kenttir. Bu kentin aksayan sorunlarını çözmek bu kentin artık çığlığı olmak üzere siyaset girmeye karar verdim.

DİP DALGASI TRABZON'DAN BAŞLADI
Aday adayı olarak il başkanlığının bize verdiği plan çerçevesinde ilçelerde çalışmaya başladık. Gördüğümüz dip dalgası Trabzon'dan yola çıkmış bulunuyor. Trabzon Türkiye'nin T'sidir derken dip dalgasının buradan başlamasının da önemli olduğunun altını çizmek istiyorum.

GENÇLER BU ÜLKEDEN GİTMEK İSTEMEDİKLERİNİ SÖYLÜYOR
Bugün artık mesele şahsi sonuçları tartışacak duruman çok öteye gitmiştir. Memleket ve vatan meselesiyse kişisel isteklerin bir önemli yoktur. 9 Nisan sabahı aday adaylığı adaylığa dönüştüğünde o listede olmasam da o listedeymiş gibi çalışmaya, dip dalgasını yukarıya çıkarmaya devam edeceğim. Trabzon Türkiye'nin T'sidir. Buradan yükselecek bu sesin Ankara'da bir çok şeyi değiştirecektir. Vatandaşın elbette cepleri yanmış ama bundan da önce özgür olmak istediklerini, korkmadan konuşmak istediklerini söylüyorlar. Gençler biz bu ülkeden gitmek istemiyoruz diyorlar. Adil bir Türkiye'de liyakata uygun şekilde yaşayacak ortamları yaratmaktır.

KILIÇDAROĞLU'NU CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ
Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapmak için hepimiz alanda çalışacağız.Vatandaşların herbirine de görev dşüyor. Elbette sayın Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapacağız ve sonra tek adam rejimini demokratik parlementer siteme dönüştürüp korkmadan yaşamaya devam edeceğiz.


TRABZON'DA 4 VEKİLİ HEDEFLİYORUZ
4'ü hedefliyoruz. Hiç tahmin etmediğimiz, millet ittifakına oy vermeyecek diye düşündüğümüz kişilerin yanına gittiğimizde artık yeter diyorlar. Bunu gördüğümüzde 4'ü zolayacağımıza inanıyorum.