KADIN KOLLARI DA KATILIYOR
Kahramanmaraş ile Adıyaman deprem bölgesine yönelik düzenlenen ziyarete İlçe Başkanı Çebi’nin yanı sıra Ortahisar İlçe Yöneticileri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan ile İlçe Kadın Kolları Yöneticileri katılıyor. 
DEPREMZEDE AİLELERİMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ
6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından ilçe yöneticileri ile birlikte deprem bölgesinde ziyaretlerde bulunduklarını hatırlatan Çebi, “İlçe Yöneticilerimiz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Oğuzhan Mercan ile birlikte Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay illerinde depremzede aileleri ziyaret ederek taziyelerimizi iletmiştik. Şimdi de afetten en çok etkilenen illerimizden Kahramanmaraş ile Adıyaman’da depremzede ailelerimize ziyarette bulunacağız. Programımız çerçevesinde hem depremzede aileleri ziyaret edeceğiz hem de hayırsever hemşehrilerimizin katkılarıyla bir araya getirdiğimiz yardım malzemelerini teslim edeceğiz.” dedi.
TEK YÜREK OLDUK
Çebi, şunları söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti, milleti ile birlikte bu büyük afette tek yürek olarak seferber olmuştur. Devletimiz afetin etkilerinin hızla ortadan kaldırılması, göçük altındaki vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılması, depremzedelerin en temel ihtiyaçlarının karşılanarak hizmet alanının genişlemesi amacıyla en hızlı şekilde vatandaşımızın yanında yer almıştır.
YANLARINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
Yüzyılın afeti Devletimiz öncülüğünde sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızın katkılarıyla yardım seferberliği sürüyor. AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi olarak ana kademe, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kollarımızla birlikte gerek ilçemizdeki yardım toplama çalışmaları, depremzede aile ziyaretleri gerekse afet bölgesine düzenlediğimiz ziyaretlerle depremzede kardeşlerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz.”