BU SEÇİM TÜRKİYE YÜZYILI 
MÜCADELESİNİN SEÇİMİDİR

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, programları kapsamında dün Trabzon’un Beşikdüzü İlçesini ziyaret etti. 18 ilçenin tamamında adım atılmamış yer bırakmayan Milletvekili CORA, burada 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için mesaj verdi.


 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beşikdüzü İlçe Başkanı Doğukan ZIP’a hayırlı olsun ziyaretine giden CORA, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin bir mücadele eşiğinde olduğunu ifade ederek “Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı süreci göz önüne getirdiğinizde 15 Temmuz süreciyle birlikte, spekülatif ve manipülatif saldırılar, kur saldırıları ve yaşanan diğer gelişmeleri birlikte değerlendirdiğimizde dışarıdaki ülkeler artık Türkiye’de silahla dahi bazı şeyleri değiştiremeyeceğini gördüğünden dolayı artık yaptıkları denklemlerle, formüllerle birbirine benzemeyen tüm siyasi aktörleri bir araya getirerek Cumhur ittifakını sandıkta devirmek için çeşitli varyasyonların içerisine girmişlerdir. Bunu her platformda dile getirmektedirler. Bu noktada uyanık olmalıyız. İstikametimizi net bir şekilde belirleyip yolumuza birlik ve beraberlik içerisinde devam etmemiz gerekiyor. 

Önümüzdeki bu seçim Türkiye’yi Mavi Vatan’dan alıkoymaya çalışanlarla, Türkiye’nin Karabağ’daki zaferini yarım bırakmaya çalışanlarla, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyindeki terör koridorunu güvenlik koridoruna dönüştürmesini hazmedemeyenlerle, Türkiye’nin yerli ve milli otomobilinden rahatsız olanlarla, Türkiye’nin yerli ve milli savunmaya sanayisine dokunmaya çalışanlarla yapacağımız bir mücadeledir. 

Bir mücadele eşiğindeyiz. Bunu aştığımızda Türkiye’yi çok önemli bir noktaya taşıyacağız. Bu manda biz tüm dünyaya karşı şunu söylüyoruz; daha adil bir dünya mümkündür, mazlumların yanında yer alabileceğimiz, dünya 5’ten büyüktür diyebileceğimiz, Türkiye yüzyılı diyebileceğimiz bir dünya mümkündür. Türkiye bunu yakalamak üzere. Bu noktada da yeter söz Türkiye’nin diyoruz. Çünkü Türkiye’nin sürekli olarak kafasına vurularak, sindirilerek, darbelerle, manipülasyonlarla, spekülasyonlarla, muhtıralarla, operasyonlarla, terörle, etki ajanlarının faaliyetleriyle hizaya çekilecek bir ülke olmadığını tüm dünyaya göstereceğimiz bir aşamadayız. Ülkemizin âli menfaatleri, vatanımızın bekası için içinde bulunduğumuz bu önemli süreç inşallah cumhur ittifakının zaferi ile tezahür edecektir.” şeklinde konuştu.