İlk kez 2011 yılında Trabzonlu sanatseverlere merhaba diyen MİM ORGANİZASYON, bugüne kadar yetişkin tiyatrosu, çocuk tiyatrosu, etkinlik-organizasyon alanlarında pek çok başarılı faaliyete imza atmış ve bu kez de “Asrın Felaketi” olarak addedilen ve 10 şehrimizde etkili olan deprem felaketinde, yine üzerine düşeni yapmıştır. Ekibin Genel Koordinatörü (bu değiştirilebilir) tiyatro sanatçı Erkan Köse'nin yazıp yönettiği tek kişilik çocuk tiyatrosu "Bir Bavul Oyun", Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde çocuklar için sahneleniyor.


İçişleri Bakanlığı ve AFAD ile koordinasyonunda, depremin merkez üssü Kahramanmaraş'a gelen Köse, ilk gösterisini Vali Saim Çotur Stadı'nda kurulan çadırkentte yaptı.
Erkan Köse ve ekibi, daha sonra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsünde kurulan çadırkentte çocukların karşısına çıktı.
Çocuklar kadar büyüklerin de ilgi gösterdiği oyunun ardından Köse, depremzede çocuklara balon verdi, çocuklar müzik eşliğinde eğlendi. “MİM ORGANİZASYON olarak, ülkemizin başına gelen bu büyük felakette bizler de üzerimize düşeni layıkıyla yapmak gayreti içerisindeyiz. Burada olmak, insanların dertlerine ortak olmak ve en önemlisi çocuklara bir nebze olsun mutluluk getirmek, çocukların yüzünü güldürmek istedik”
 
"Bir Bavul Oyun", Kahramanmaraş'ın ardından ilerleyen günlerde depremden etkilenen diğer illerde de çocukların beğenisine sunulacak
Köse, oyunu Trabzon ve çevre illerde birçok kez sahnelediklerini, depremin ardından İçişleri Bakanlığının koordinasyonunda bölgeye geldiklerini söyledi.
İçişleri Bakanlığı sitesinde yapılan resmi duyuru üzerine, “Bir Bavul Oyun” gösterisinin, önümüzdeki günlerde depremden etkilenen diğer illerde de sergileneceği öğrenildi.
Depremden etkilenen illeri tek tek gezerek çadırkentlerde çocuklara oyunu sergileyeceklerini aktaran Köse, "Buradaki çocuklara bir nebze olsun mutluluk getirmek, çocukların yüzünü güldürmek istedik. Oyunumuz depremden etkilenen tüm illerde çadırkentlerde gösterilecek. Çocuklara sihirbaz gösterisi, kukla gösterisi ve animasyonlar yapıyoruz. Çocuklarımıza bir nebze mutluluk verdiysek ne mutlu bize." diye konuştu.